Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt

Jüri Jaanson: võidukat neljast mõnitatakse (10)

LISA KOMMENTAAR

viril sõudja12. juuli 2005, 23:57
ah et sõudjad virisevad? Või et Jaansonid virisevad? On's nad suuremad virisejad kui teised?
Mis on parem, kas tegusa mehe virin või munajoodiku molutamine?
Muide, kes seal sõdeliidus peale Kilgi veel on?
Kilk on ju tegus vana?! Või pole? Ka jutupaunik vaid? Kuid kilk on vist president? Alal peab ka mingi tegevjuht olema? seda meest-naist pole üldse kuulda olnud?
torisev sõudja12. juuli 2005, 17:52
jana treeningute mõttetusest
toriseja sõudja12. juuli 2005, 17:46
jüri pingutab natuke oma jutuga üle,ta on alati tahtnud ideaalseid võimalusi ja käib alati oma ideed välja mida peaks kõik kohe täitma.teatavasti on tal lahkarvamused klubi juhatajaga ja teda maailmatippu toonud esimese treeneri Leppikuga,just Jaansoni põikpäisus viis tema vastu just need kaks inimest.arvan et jaanson pole mitte kuidagi puhas poiss,on ka temal olnud palju mõtlematta tegusi,näiteks on tal poeg,kellest ta üldse välja ei tee,ta vist ei taha oma poega omaks tunnistada,huvitav kas ta ka teab et tema poeg käib sõudeklubis"Pärnu"treeningutel???
Nii palju kui mina tean on Jaansonid rahaahned,seda näitab ka auahnuse püüdmine Tatjana Jaansoni poolt.Miks näiteks ei hakanud neljast treenima Sergei gluSko või Mihkel Leppik,kelle õpilased samuti sõuavad 4x(Glusko-Gulovi treener ja Leppik-Endreksoni treener).Ju siis sundis vanameister oma naist noortele treeneriks.Ütleme nii et sõuda ta oskab ja veel päris hästi.Viimased 9 aastat oli Jüri tupikus millest väljapääsemine paistis võimatuna,isegi Sydney 6.koht tuli tänu konkurendi Vaclav Chalupa haigestumisele,Jaanson oleks Sydneys raudselt lõpetanud B-finaalis,aga millise kohaga,seda ei tea vist vana jumal isegi.Nüüd viimased aastad on Jüri sõudnud silmapaistvalt,tema tehnika on paranenud tänu Sergei Gluskole,kelle tehnika saladusi kasutab neljase peal ka Tatjana Jaanson.Jüri viga on selles,et sõuda ta oskab kuid viriseda oskab ta veel paremini.Tatjana käsutuses olev kaatrimootor peaks olema üldse Sõudeliidu mure,neljane on kokku pandud Eesti koondislastest järelikult peaks nende treeningtingimuste eest vastutama Sõudeliit.Kui treeningtingimustest rääkida siis võiks esile tuua Tatjana all olevaid noori sõudjaid,nendele ei pööra Tatjana üldse tähelepanu,sõidab kaatriga aint 4x järel ja annab lihtsalt noortele kava mille järgi peavad noored iseseisvalt tegutsema.No kuulge,kuhu see kõlbab.Noortel on vaja treenerit kes neil koguaeg kõrval oleks ja tehnikat õpetaks,ausalt öeldes on paljud noored juba tüdinenud Tatjan
veealused karid11. juuli 2005, 15:59
No kui treeneri komentaaris käis läbi sõnad Jürka mula, siis on seal kanali ääres tõesti midagi krussis! Aga Jürka paistes oli peale olümpiat küll tore soojendada! Või närib Pärnu ülemusi kadeduseuss nutsu peale mille Jürka sai ! Tüüpiline väikekodanlikult sumbunud Eesti! Ja ometi on praegu ju tegemist absoluutses maailma tipus asuva tiimiga keda meil Eestis on ühe käe sõrmedel lugeda!
Miskombel11. juuli 2005, 13:37
Mulisev Jürka oma ebaadekvaatseid ideid võistluste ajal ellu hakkaks viima? Et keerab paadi protestiks ümber või? Seda MM medalit on sõudjatel lõpuks rohkem vaja kui ametnikel, nii et ei maksa ähvardada.
puust & punaseks11. juuli 2005, 11:25
Neli meest paadis seltskonna ja Kilgi vahele mahub struktuurides hea hulk pidureid. Oli mainitud et uus mootor olemas, aga keegi pidur omab meelevalda selle kasutamise üle. Väga kõnekad on näiteks koondise peatreeneri fraasid "naisterahva käes peab olema lollikindel varustus" või "Jürka mula ei tohi liiga tõsiselt võtta" Huvitav, kuidas see kompleksides vend tippmeeskonna treenimise naisterahvale usaldas? Või saab ta kindel olla, et mulisev Jürka oma ebaadekvaatseid ideid võistluse ajal ellu viima ei hakka?
Mida vingumine11. juuli 2005, 10:40
Mis pudrukeetmineja sokkide õmblemine?! Vaja, ei ole vaja,ikka vaja,ah ei ole vaja.... Otsustagu siis ükskord ära,kas on vaja või eiole,uut mootorit. Imelik rahvas,see sõudmise rahvas. Endal selline president,küllap ka pappi sitaks,aga ikka vinguvad. Maksku siis oma eelarvest massööri päev kinni kord nädalas. Või võtku keegi palgale nagu suusatajatel. Aru ma ei saa,mis kuradi vinguviiud need Jaansonid.
poja11. juuli 2005, 10:26
No on mage küll kui sportlane peab tegelema pudrukeetmisega ja sokkide õmblemisega. Kas lõpuks ei saada aru,et tuleb neid tähti hoida kes meil on ja sinna ka tuge anda. Krt ära hakkavad need skandaalid tüütama kus jälle mingi mutrikene ei suuda miskit otsustada ja ära teha (arutame, kaalume, mõtleme, peab uurima, eks me otsusta, vaatame). Nii kaua kui mõtlete on rong juba läinud, turist-ametnikud krt teenige need võistlusreisid auga välja.
vau11. juuli 2005, 08:54
Uskumatu, mis funktsionäre seal leidub. Hoidutakse probleemide lahendamistest, luuakse intriige. Miks sellistel üldse otsustada lubatakse ? Võibolla peaks ala president väikest tuulutust tegema.
tartlane11. juuli 2005, 08:41
Sa Jüri oled asjalik.
Aga pöördu otse Kilgi poole, ta sama asjalik mees kui Sinagi.
Mis nende saamatute asjaajatega ikka nööri venitada.