Jürgen Zopp läbis kvalifikatsiooni edukalt, kuidas läheb täna maailma TOP20 mängija vastu?Foto: AFP/Scanpix
Tennis
29. mai 2012, 09:31
Kanepi ja Zopp alustavad mänge pärastlõunal

TÄNA PARIISIS: Zopp kehastub Nadali soojendusbändiks! (1)

Nagu vahendab Andres Vaher Pariisist, on Roland Garros' tenniseväljakutel rahvast kui murdu. Hea Eesti tennisesõber, tule Sinagi Õhtulehe vahendusel täna omadele kaasa elama, pärastlõunal läheb lahti! Seejuures kehastub Jürgen Zopp peaväljakul üheks osaks Rafael Nadali soojendusbändist!

Nimelt näitab ajakava, et Philippe Chatrier' väljaku teise mänguna peetakse Zopi ja korraldajate lootuse Richard Gasquet' matš. Pärast neid jooksevad platsile aga Nadal ja itaallane Simone Bolelli. Ning enne Zoppi, kell 12 Eesti aja järgi algab naiste mäng itaallanna Francesca Schiavone ja jaapanlanna Kimiko Date-Krummi vahel.

Ka Kaia Kanepi teeb avalöögi täna, tema mängib venelanna Aleksandra Panovaga kolmandal väljakul. Samuti kell 12 alustavad seal mehed, kui kohtuvad Jeremy Chardy (Prantsusmaa) ja Yen-Hsun Lu (Taivan). Seejärel lõpetavad oma mängu sakslane Tommy Haas ja itaallane Filippo Volandri (Haas juhib 6:3, 0:6, 6:4, 4:2) ning siis ongi Kanepi kord.

Et naised vajavad võitmiseks kahte ja mehed kolme setti, peaks Zopp alustama enne Kanepit, kõige tõenäolisemalt kl 13 ja 14 vahel. Kanepi mängust algusega umbes kell 14.30 teeb ülekande ka ETV.