Foto: Tairo Lutter
Tennis
19. juuni 2012, 07:00

Zopp alustas Wimbledoni kadalippu edukalt

Eesti meeste tennise esinumber Jürgen Zopp (ATP 94., pildil) alistas eile Wimbledoni tenniseturniiri üksikmängu kvalifikatsiooni avaringis hispaanlase Guillermo Olaso (ATP 255.) 6:4, 6:4.

"Vaeva pidi ikka nägema. Mõlemas setis oli ainult üks servimurre ja kordagi väga lõdvaks lasta ei saanud," ütles Zopp ja lisas, et murul mängimine tahab veel harjumist, aga iga päevaga peaks seis aina paremaks minema.

Kvalifikatsiooniturniiril esimese asetuse saanud Zopil jäi otse põhitabelisse pääsemisest üsna napilt puudu. ATP ränkingu alusel pääseb sinna 104 esimest meest. Kuigi Eesti esitennisist on tabelis 94. kohal, tehti Wimbledoni turniiri lõplik valik kuu aega tagasi ja siis oli Zopp 107. kohal.

"Taseme poolest oleks ehk küll otse põhitabelisse pääsemist väärinud, aga kõik on ju õiglane," kommenteeris nappi väljajäämist Zopp.

Kvalifikatsiooni teises ringis läheb Zopp täna vastamisi kohaliku mehe Chris Eatoniga (ATP 526.). 25. juunil algavale põhiturniirile pääsemiseks tuleb lisaks Eatonile alistada veel üks vastane.