Korvpall
9. juuli 2012, 07:00

Škele intensiivravis, kas Kalev peab otsima uut meest? (1)

Hiljuti BC Kalev/Cramoga ka järgmiseks hooajaks lepingu sõlminud lätlasest korvpallur Armands Škele viidi laupäeval haiglasse ja tal diagnoositi meningiit ehk ajukelmepõletik.

Mees paigutati esmalt intensiivravi osakonda, eilseks tema seisund paranes, aga ta jääb mõneks ajaks haiglasse jälgimise alla. Sama haigus tabas Škelet juba kolmandat korda.

"Škele valiti sel suvel taas Läti koondise kandidaadiks, ta läbis hiljuti kõik meditsiinilised katsed ja tema paljud näitajad olnud noorte meeste omadest paremad. Läti koondisele tähendas tema haigestumine parajat šokki," vahendas Kalevi mänedžer Kaarel Sibul Škele agendilt saadud teavet.

Mis saab klubihooajast, oli Sibula sõnul eile veel vara ennustada. "Vaatame lähipäevadel, kuidas Škele paraneb ja mida arstid räägivad," ütles mänedžer. Ta lisas, et pärast seda saab teada, kas on vaja hakata mõtlema uue mängija palkamisele.

Škele liitus Kaleviga hooaja 2010/11 keskel, eelmisest meningiidist paranenuna, ja kevadel finaalseerias kerkis ta meistritiitli peamiseks sepistajaks. Haigushoog tabas teda 2010. aasta alguses, mees oli kaks päeva teadvuseta ja vajas lõikust.