Foto: Joosep Martinson
Tennis
20. juuli 2012, 21:49

Vladimir Ivanov langes kodusel ITF turniiril poolfinaalis konkurentsist

Vladimir Ivanovil ei õnnestunud pääseda Tondil Tere tennisekeskuses peetava ITF-i 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri Nordecon Open finaali, kui ta jäi reedeses poolfinaalis alla prantslasele Laurent Maloulile (ATP 1029.) 6:1, 4:6, 3:6.

Avasetis oli Ivanov märksa kindlam ja murdis teise seti algatuseks ka vastase pallingu. Malouli eksis sageli ja Ivanovi võit näis ainult aja küsimus. Kuid siis prantslane tõstis taset ning mäng võrdsustus.

Teises setis murdis Malouli kokku kolmel ja Ivanov kahel korral vastase pallingu. Ka otsustav sett algas Ivanovi pallingumurdega, ent üha paremasse hoogu sattunud Malouli suutis taas mängu pöörde tuua ja võita.

Ivanov tunnistas, et tal on allajäämise tõttu fännide ees pisut piinlik. "Turniiri tulemusega võin ju enam-vähem rahule jääda, sest sain edetabelipunkte juurde, kuid mänguga küll mitte. Serv ei toimunud ja tagajoonelt ei suutnud ka näidata agressiivset mängu. Loodan, et järgmistel turniiridel leian oma mängu," ütles Ivanov, kes järgmisel nädalal mängib Saaremaa Openil, seejärel Vilniuses ja siis kolmel turniiril Soomes.

Teisena pääses homme kell 14 peetavasse finaali horvaat Marin Bradaric.

Paarismängu finaalis oli Ivanov täna samuti kaotajate poolel, kui jäi koos Nikolai Fidirkoga (Valgevene) alla hollandlastele Jeroen Benardile ja Colin van Beemile 5:7, 5:7.