Pokker on istudes mängitav sport, nii et Nadal saab rahulikult oma põlve puhata.Foto: AFP/Scanpix
Tennis
26. juuli 2012, 11:04

Rafael Nadal: "Ma ei saa mitte kunagi maailma parimaks! Pokkeris." (10)

Endine maailma esinumber tennises Rafael Nadal pidi põlveprobleemide tõttu Londoni olümpiamängudest loobuma. Kuni haige põlv kollast palli taga ajada ei luba, üritab ta pokkerimängu ära õppida, lubab mees.

Nadali sõnul leidub pokkeril ja tennisel mitmeid ühisjooni. „Sa pead olema kirglik ja väga keskendunud. See ei ole mäng, kus loeb õnn. Pokkeris loevad oskused! Sa pead iga hetk teadma, milline on õige otsus, nagu tenniseski ja ka enesekontroll peab mõlemas mängus hea olema," rääkis mees pokkeriproff Victoria Corenile antud intervjuus.

Nadali sihid pokkerimaailmas ei ole kõrged. „Ma ei saa mitte kunagi maailma parimaks!" on tennisetäht kindel. „Mind ei häiri, kui ma olen maailma 200. mängija. Ükskõik mida ma teen, ma annan alati endast parima. Ma üritan oma pokkerioskusi päev-päevalt parandada. Mul on isiklik treener ja maailma parimad mängijad on mulle nõu andnud, nii et areng peaks toimuma!" räägib ta.

Alates eelmisest kuust on Nadal ametlikult PokerStarsi pokkerivõrgustiku tiiva all ning tema treeneriks on Isaac Haxton, kes on oma elu jooksul teeninud üle nelja miljoni dollari auhinnarahasid.