Korvpall
17. august 2012, 16:00

Korvpallikoondis palavas Iisraelis: oleme välja puhanud!

Eesti korvpallimeeskond viibib praegu Tel Avivis, kus homme peab EM-valiksarja teise vooru mängu Iisraeliga. Kõik on täis tahtmist anda nimekale vastasele korralik lahing.

Seljataga on üleeilne kodune võidumäng Slovakkiaga ning eilne 15-tunnine reisipäev, mille alustuseks oldi kell 6 hommikul Tallinna lennujaamas ja hotelli jõuti õhtul kell 9-ks. "Kõik on välja puhanud, meil oli vaba hommikupoolik," kinnitas kapten Kristjan Kangur.

Puhkuseks on head võimalused, sest meeskonna hotellis on bassein ning sinna on rohkem kui 30-kraadise temperatuuri juures mõnus sisse sulpsata. "Mõni mees käis basseinis, mina ei tundnud vajadust," ütles Kangur. Küll teatas abitreener Andres Sõber, et käib värskuse hoidmiseks täna kolm korda basseinis.

"Meestele tuli taastumisaega anda. Öö vastu eilset jäi pooleldi vahele, Postimehes alles oli artikkel, kui palju tippsportlane magama peab," muigas peatreener Tiit Sokk.

Iisraeli kontrollmängudest on eestlastel ülevaade olemas, EM-sarja avavooru kohtumisest Montenegroga loodetakse pilt saada tänase päeva jooksul. "Omri Casspi (Iisraeli NBA-mees - V.A.) ei teinud kontrollmängudes kaasa," tõi Sokk välja olulise vahe. "Aga mängugraafiku praeguse tiheduse juures on lisaks vastastega tutvumisele väga tähtis ka oma asjade korralikult ära tegemine. Meil on teatud reeglid paika pandud ja enamus asju käib nende järgi."

Homne EM-mäng algab kell 21.