Raviv Limonad teeb Siim-Sander Vene vastu vea ja eestlane teenib vabavisked. Omri Casspi vaatab abitult pealt.Foto: Iisraeli korvpalliliit
Korvpall
19. august 2012, 02:01

Siim-Sander Vene: "Enne septembri keskpaika pidutseda ei saa." (3)

Siim-Sander Vene oli üks neist viiest mängulõpukangelasest, kes Iisraelis võidu koju tõid. Ta oli mitmestki kaaslasest ülemeelikumas meeleolus, tantsiskledes bussi astudes ja oma kohale minnes.

"Vägev!" põrutas Vene Andres Sõbra lemmikväljendit abiks võttes. "Aga nüüd on vaja kodus Montenegrot võita. Pidu enne septembri keskpaika (siis lõpeb korvpalli EM-valiksari - V.A.) pidada ei saa."

Vene hinnangul andis väärt võit kõva tõuke edasiseks. "Niisugust võitu ei saa ette planeerida, aga saime hakkama. Alguses oli palju rabistamist, läks jooksmiseks, me ei pidanud mänguplaanist kinni. Aga lõpuks pöördus see meie kasuks, vastased väsisid sellest jooksmisest ära. Viskasime otsustavad visked sisse, olime värskemad."

Vahetusmeeste pingilt alustanud Vene viibis lõpuks platsil 34 minutit ja kogus väga korraliku saagi: 17 punkti, 10 lauapalli, 3 korvisöötu, 2 kulpi.