Foto: Arno Saar
Jalgpall
20. august 2012, 17:34

HULL MÄNG: Levadia alistas Flora lisaminutitel penaltist 5:4 (12)

Jalgpalli Meistriliiga 24. vooru tõi taas kohaliku liigajalgpalli maiuspala, kui vastamisi on vanad rivaalid FC Flora ja FC Levadia. Fännid ei pidanud pettuma - üks hooaja põnevamaid mänge lõppes ülidramaatilise Levadia 5:4 võiduga.

Kohtumine algas rõõmustavalt kodumeeskonna Levadia jaoks, kui juba neljandal minutil viis Ingemar Teever meeskonna juhtima.

Rõõmu jätkus siiski vaid neljaks minutiks, sest Valeri Minkenen viigistas seisu.

Enne poolajavilet asus Levadia taas juhtima, kui Igor Morozov realiseeris penalti ja tegi seisuks 2:1! 48. minutil teenis Levadia taas penalti ning Morozo viis kodumeeskonna 3:1 ette.

Väravatesadu jätkus! 62. minutil viis Albert Taar Levadia 4:1 ette. Kolm minutit hiljem tegi Zakaria Beglarišvili seisuks 4:2.

Grusiin jätkas pärast seda ohtlikult Levadia värava ründamist ning jõudiski 77. minutil oma teise väravani. Draama polnud sellega lõppenud, sest 88. minutil jõudis Albert Prosa 4:4 viigiväravani.

Kohtumise kolmandal lisaminutil tegi Karol Mets aga karistusalas vea ning kohtunik Kristo Tohver määras penalti. Kolmandat korda asus 11 meetri karistuslööki realiseerima Igor Morozov. Mets teenis sellest olukorrast ka punase kaardi.

Morozov ei eksinud ning tegi seisuks 5:4 ning kohe pärast seda kõlas ka kohtuniku lõpuvile.