Reinar Hallik hoidis Narva lippu kõrgelFoto: Stanislav Moškov
Korvpall
11. september 2012, 20:38

Reinar Hallik: olen esimene narvakas, kes on Serbiale ära pannud! (3)

Eesti korvpallikoondis lõpetas täna EM-valiksarja 80:58 võiduga Islandi üle. Kohtumise järel võtsid mängijad tsükli kokku.

Täpse käega keskmängija Reinar Hallik: "Eks süües kasvab isu ja kui oled edasipääsule nii lähedal, tahad ikka ära võtta. Võib-olla jäi veidike kripeldama mäng Montenegroga, aga ju pidi nii minema."

"Isiklike esituste poolest ega ma nüüd nii hea ka ei olnud. Ärakukkumisi oli päris mitmeid, aga muidugi Serbia mänguga jään väga rahule, iga päev ei saa Serbiale ära panna. Ma olen ilmselt Narvast esimene mees, kes sellega hakkama sai," säras Hallik rahulolust.

Mängujuht Sten Sokk jäi hinnangutes realistiks: "Eks igaüks tahab edasi saada, aga kui ei saa, siis pole see teenitud. Kunagi ei tohi jätta kellegi teise otsustada sellised asju nagu alagrupist edasipääs või mängu võit. Tuleb ise mees olla ja ära kindlustada!"

"Kahju on just sellest koduväljakul Iisraelile kaotusest, aga kahest teenitud üllatusvõidust on jälle hea meel. Me mängisime välismänge kohati paremini ja eks see oli tingitud sellest, et kodus tahad ikka rohkem tõestada, kellelegi ei meeldi kodupubliku ees kaotada," märkis korvi all ilusaid hetki pakkunud Janar Talts.