Foto: Mati Hiis
Jalgpall
21. september 2012, 15:17

Zelinski Levadia mängu eel: "Teel hõbemedali poole ei saa me vääratusi lubada." (4)

Viie mänguga end kullasoosiku staatusest pronksi eest võitlejaks mänginud FC Levadial on laupäevases 30. vooru mängus Sillamäe Kalevi vastu üksjagu tõestamist.

Oli ju Sillamäe see, kes Levadialt pärast kuulsusrikast 5:4 võitu FC Flora üle 1:1 viigiga kaks punkti röövis. Järgnesid viik ja kaotus Kaljule ning allajäämine Transile, mis langetas septembri alguseni kullaheitluses püsinud Levadia neljanda ringi hakuks olukorda, kus ka hõbedas pole enam mingit kindlust.

Sillamäe Kalev pole ka pärast Valeri Bondarenko asendamist Algimantas Briaunyse vastu ja Vjatšeslav Zahovaiko lisandumist suutnud kerkida jõuks, kes esikolmikus võiks olulisel määral kaarte segada.

"Senises kolmes mängus pole me suutnud Sillamäe kogenud meeskonda üle mängida, tabelist vaatavad vastu kolm viiki," lausus Levadia treener Indrek Zelinski. „Viimasel korral ei lubanud Sillamäe väljak meil oma mängu käima saada. Koduplatsil üritame kolm punkti ära võtta, teel hõbemedali poole ei saa me vääratusi lubada."

"Levadia on meie jaoks kõva pähkel, aga nende vastu ei ole vaja erilist häälestust, mehed on juba ise end häälestanud 100% ja tahavad tõestada, et suudavad parimatega mängida mitte ainult kodus, vaid ka võõrsil," ütles Briaunys.

Teised kohtumised algavad kell 17.00. Neis on vastamisi JK Tallinna Kalev - Nõmme JK Kalju, Tartu JK Tammeka - Tallinna FC Flora, FC Kuressaare - Narva JK Trans ja FC Viljandi - Paide Linnameeskond.