Eesti paarisaeruline neljapaat (Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja, Andrei Jämsä) Londoni olümpiamängudel.Foto: Tairo Lutter
Sport | Muud alad
7. november 2012, 09:29

Olümpial neljanda koha saanud neljapaat on lagunenud (7)

Tänavusel sõudmise EMil kuldmedali võitnud ja Londoni olümpial neljanda koha saavutanud Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä on lagunenud.

Varem kahepaadis EM- ja MM-medaleid võitnud Taimsoo ja Raja harjutavad kuni 18. novembrini koos Horvaatias, kirjutab Postimees. Endrekson ja Jämsä treenivad aga individuaalselt koduses Eestis.

"See oli Tõnu ja Andrei valik ning nad tahtsid treenida omaette. Meil oli neljase meestega ja paatkonna treeneri Mati Killinguga koosistumine ning nad avaldasid soovi eraldi harjutada ega näinud võimalust praegu neljakesi edasi treenida," põhjendas Taimsoo tehtud otsust.

Taimsoo ja Raja harjutavad praegu Killingu juhendamisel sihiga, et järgmisel hooajal istuda taas koos kahepaati. Endrekson on ette võtnud ühepaadi ning Jämsä on vajadusel valmis istuma nii ühe-, kahe- kui ka neljapaati.