Sõudmine

Endrekson neljapaati ikkagi ei istu (4)

LISA KOMMENTAAR

Tigu11. juuni 2013, 17:54
Kogu ilm on kisa täis et Jämsät ei võetud paati. Jämsä klubikaaslane Endrekson saadab kõik pikalt ja on solvunud koos Jämsaga. Nende treener Tatjana takkaotsa.
Järgmise asjana on kõigil hambus, et Killing on bandiit ja topib ainult oma mehi paati.
Mõtleme väheke: Killingul on 2 kutti ja kuna teisel pool jõge hakati jonnima, siis otsustas, et võtab veel 2 oma kutti ja teeb nendest neljase.
AGA ... teisel pool jõge on ju sama võimalus: neilgi on 2 kutti ja pangu teised 2 juurde ja hakaku kimama, milles küsa? MK etapile võib iga riik ühes paadiklassis 2 küna välja panna. Las lammutavad siis üksteise võidu.
Alternatiivse variandina: kui Killingu nö ei viitsinud kahest panna ja neljast tahvad ka oma pundiga panna, siis avanes ju imeline võimalus Endreksonil-Jämsäl kahest panna, eks? Aga nad ei pane kahest! Miks? Proovisid ju paar aastat tagasi, aga ei läinud see sõit kuidagi. Miks? ju siis ei sobinud kokku. Ja miks ollakse solvunud kui neljapaati otsitakse paremini kokkusobivaid mehi?
puusalt tulistades arvan, et11. juuni 2013, 15:38
Potentsiaali on kõrgema koha saavutamiseks neljapaadil Kuslap-Anderson-Raja-Taimsoo kindlasti rohkem kui Raja-Taimsoo kahepaadil.
arvan11. juuni 2013, 10:43
et tippsportlased peakski juhatused olema. igal mehel aga ei peaks nii palju sõnaõigust olema, koondise huvid ikka üle kõige.
jaanus11. juuni 2013, 09:53
Minu meelest on antud teemas üks konflikt veel. Tippsportlane ja alaliidu juhatuse liige ei tohiks olla ühes ja samas isikus. Selliste otsuste foonil tekib selge rollide konflikt. Õiglane oleks Taimsool juhatusest tagasi astuda. Tundub ka et olukorras käib selge Killingu hoolealuste upitamine.