Tõnu Endreksoni (paremal) sõnum on selge: kui Andrei Jämsa (vasakul) neljapaadi meeskonda ei kuulu, siis ei kuulu sinna ka temaFoto: Mati Hiis
Sõudmine
11. juuni 2013, 09:39

Endrekson neljapaati ikkagi ei istu (4)

Eelmise nädala neljapäeval otsustas Eesti Sõudeliidu juhatus kokku panna uue neljapaadi ja selle otsuse järgi pidid ühte paati istuma Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja võrreldes eelmise aastaga uue mehena Kaur Kuslap. Nüüd paatkonna treeningud juba käivad, kuid Endreksoni asemel istub seal hoopis Sten-Erik Anderson, kirjutas Postimees.

Juhatuse eelmise nädala otsuse järel väljendasid pahameelt nii Endrekson kui ka Andrei Jämsä, kes mulluse neljapaadimehena jäi sel korral valikust välja. Praegu harjutabki neljane koosseisus Taimsoo, Raja, Kuslap ja Anderson Matti Killingu käe all Pärnus ning Endrekson ja Jämsä treenivad ühestel Tatjana Jaansoni juhendamisel.

"Arutasime Endreksoniga ka enne juhatuse koosolekut, et võiks proovida nimetatud neljapaati, ja siis ta sõnas, et peab veel mõtlema. Nüüd andis ta aga kindla "ei"", kommenteeris juhatuse koosseisu kuuluv Taimsoo.