Sport | Muud alad

17aastase Tanel Paabo auhinnakogus on juunioride MMi pronks ja EMi kuld

Eesti karate tulevikulootus, kes pani Kuusalu kurikaelad paika (22)

LISA KOMMENTAAR

kalle22. november 2013, 15:54
Tahaksin teile südamele panna, et poistel tulebki mõistus alles pika aja pärast kehale järele. Minevikus on kõigil tehtud lolluseid, ainus, mida võiks kaasa võtta, on kogemused. Muidu põdedes ei saavuta mitte midagi, kui minevikupomm jalaküljes lohisemas. Tegemist on väga andeka sportlasega ning see, et ta pole kõige teravam pliiats, ei tee temast vähem andekamat sportlast. Muideks sellisel kahevõitlusalal peabki väga kõrge ego olema
selgeltnägija21. november 2013, 22:57
Olete kõik ilgelt lahedad tüübid oma arvamust avaldama ja teisi kritiseerima,aga mida teil endal on ette näidata. Kõik on jube tublid kergejõustiklased ja korvpallurid, aga kus on medalid....???? Võtke ja lugege see artikkel uuesti korralikult läbi, töllmokad ja siis saate ehk aru, millest üldse jutt käib.Kui siis ka ei mõista, tuleb teil algklassidesse tagasi minna!!!!
Kas joomine ja suitsetamine on põhikooliõpilasele õige harrastus.Kui mõni arvab teisiti,siis sõimatakse teda kohe mölakaks, väärakaks ja nõrgukeste peksjaks.Kes nüüd ülbitseb?
Vastuseks: jah enne võistlusi võidu nimel pidi olema näljaPAJUKIL, et mitte kaalus juurde võtta ja võistelda kergemas kaalus.Mitte KÄPUKIL!!! Lugege hoolikamalt. Koolis ikka olete käinud?? See reegel kehtib selle treeneri juures siiani. Ja see treenerist jobu viskas kahjuks välja ühe teise teie koolikaaslase. Paabo otsustas ise lahkuda, et mitte jäädagi unistama medalitest, ammugi MM-i pronksist. Vahet pole, kas karate on olümpiaala või mitte. Tippsport on tippsport - tehke järgi või makske kinni !!! Ise olite küll paar aastat tagasi Tallinna lennujaamas Paabole plakatite ja lilledega hurraa!!!!! hüüdmas, kui Eestile EM-ilt kuld tuli.Kas teid on tabanud SCLEROSIS MULTIPLEKSIS ? Mulle meenus, et tänu Paabole austas Kuusalu KK-I ka presidendiproua Evelin Ilves.Kui teie mälu nüüd ka ei taastu, siis peate arsti poole pöörduma.
Nüüd räägime praegusest treenerist, kes pidavat olema umbkeelne.Kust teie teate, et ta eesti keelt üldse ei oska? Olete temaga suhelnud? Mille põhjal te teete oma järeldusi? Olulised on faktid! Mis ajast on vene keel maailmas ebaoluline. Geograafia tunnis pole teile vist maakera näidatud? Kui oleks, siis teaksite, kui suur ja võimas riiuk on Venemaa, ja kui palju inimesi maailmas kasutab vene keele suhtlemisel.Õppida, õppida, õppida ütles suur LENIN, aga sellest ei tea te nagunii midagi turaki.
Teie, kes te olete väga ägedad oma lolle mõtteid avaldama, tunnete end vist sellest teemast veidi puudutatuna. Kas Paabo astus teie valutavale konnasilmale ????? Kas Paabo astus teie valutavale konnasilmale? Viisakas inimene enne mõtleb,siis ajab mula suust välja. Tõde on ikka olnud valus kuulata ja kadeduseuss närib nii mõnegi hinges!!!!!!!!!!!!!
Lõpetage plõksimine ja olge omaette!
D.E21. november 2013, 20:29
Et heaks sportlaseks ja inimeseks saada, Tanel, peaksid sa füüsise kõrvalt ka oma vaimset 'mina' inimlikumaks kasvatama. Sellise nipsaka suhtumisega ei jõua mitte keegi meist kaugele, nii ka sina. Uhkus ajab upakile ;)
patzaan kuusalust21. november 2013, 16:06
Oi oi kui kõva mees ikka täitsa putsis olen kuulnud et ta sai kunagi korralikult puid alla tema pani kuusalu kurikaelad paika mida juttu mida sa seletad krdi lohh
haritlane21. november 2013, 11:50
tundub et tegu on väärakaga
To asdfghjkl21. november 2013, 08:01
Kui sa ei tea, millest räägid, siis parem vaiki. Kui Paabo karatesse läks tõusis ta ikka väga ära. Ta hakkas klassi nõrgemaid füüsiliselt kiusama- ehksiis palju sellest õhtulehe tekstist on VALE.
Pärnu EVERLAST21. november 2013, 06:30
Selliseid ''van dammesid'' kargleb Pärnus ööklubides sitaks ringi. Pärast kiunuvad meedias, kui taas molli kütetakse neile;D
khm21. november 2013, 01:35
Nojah, võib nina ju üles ajada kui tahab, aga ise pole isegi Kuusalu tasemel spordiäss. Mis spordiala see karate on? Viimati tuli vist Eesti meistriks nii, et tema kaalus oli 3 osavõtjat. Kergejõustikus 10. koht ka väärtuslikum kui karate meistritiitel. Pole olümpiaala, see ütleb kõik.
asa20. november 2013, 22:39
Mul on nii koomiline näha ta kunagisi klassiõdesid/vendi siin vastu vaidlemas ja oma kiusamist õigustamas. Poiss ise tundub igati asjalik. - Ma ei ole ta klassivend ega klassiõde. Ma olen tast aasta noorem. Keegi ei kiusanud teda, ta lihtsalt ise paukus koguaeg, ja siin ei üritata ennast õigustada, siin räägitakse, milline ta tegelt oli. See, et siin niimoodi kirjas on, ei tähenda, et ta oleks ingel.
Mõttetu20. november 2013, 22:11
Päris ilus20. november 2013, 18:09
Asa20. november 2013, 17:47
Küll oli tubli poiss endaarust, kõik need "kuusalu kurikaelad" on lihtsalt teistsugused inimesed, kes ei taha temasugusega tegemist teha, sellepärast hoiti temast eemale, koolis tõmbles hullult minuteada ei pannud ta seal kedagi paika, ainult kohe kaebama kui keegi midagi talle tegi. Tema klass oli üks Kuusalu kooli kõige sportlikumaid klasse, üks poiss sealt mängib kuskil noorteliigas korvpalli isegi praegu. Ja enamus teised käisid kõik kergejõustikes ja asjades.
Protestija.20. november 2013, 16:44
1message to Tanel Paabo.
Sa oled nii kõva mees ja "kõigile" noortele eeskujuks jne, aga kurat sa oma vana klassi maha teed ja valetad siis meedias, et sina olid see kõik võimas trennipoiss ja niisama viisakas, päris olidki ju! Enne sind ja samal ajal käis sinuga veel palju sinu klassikaaslasi trennis. Rebiksid vähe oma ego maha või nii poja, meediale võid ju paska puhuda aga arvad et omad ei saa aru, et sa üle keevitad ? Aga kurat mees,karma maksab sulle veel kätte !
meenutus20. november 2013, 16:38
Kui ta veel Kuusalus koolis käis, siis ei tahtnud keegi ittemaga tegemist teha ,kuna ta oli lihtsalt üks mölakas. Ja nüüd ütleb ,et klassikaaslased ei teinud sporti, päris oligi nii. Tema klassis oli kõvasti poisse kes spordiga tegelesid.Lihtsalt ise oli nö ''kõva mees''.
Karate ja korravalvur.20. november 2013, 16:28
Nagu filmis, peksab nõrgukesi, MMAs saanuks õppetunni - ära näita om vaimunõrkust.
ss20. november 2013, 15:38
Ära keksi oma sport karatega õiged mehed tegelevad Daidojukuga
meie riik20. november 2013, 14:53
Treener ei osanud eesti keelt ja eesti poiss pidi vene keele ära õppima? Masendav!
ah20. november 2013, 14:32
mida tähendab lause viimane sõna ??????
Paabole ei meeldinud, et treener sundis teda iga hinna eest võistlema kergemas kaalukategoorias, selleks tuli olla näljapajukil. Tuli näljas olla ? või käpukil ????
Tundmatu20. november 2013, 13:38
Miks kõiki maha teed oma eelmisest koolist? Kogu see mõnitamine oli siiski kahepoolne, mitte ei olnud vaid Paabo see ohver. See on küll väga vale jutt.
eesti elu20. november 2013, 10:47
no everlast everlastiks, jalkpallurid,krossisõitjad,kulturistid jnejne
Koiduste20. november 2013, 10:39
vaino20. november 2013, 10:35
Kahju, et kodanikud arvavad, et kes tugevam võib teistele enda hinnangute järgi valida kellel molli anda! Kes on korralik? Korra hindamine on politsei töömaa, las noormees õpib politseinikuks ja siis ei pea tänavakakluste eest jooksu panema! Omakohut ei pea populariseerima!