Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello.Foto: Victor R. Caivano
Jalgpall
21. jaanuar 2014, 10:33

Fabio Capello: Bayern on üks favoriite, aga Real neist tugevam (3)

Endine Inglismaa ja praegune Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello avaldas Itaalia Fox Spordi telekanalile antud intervjuus oma soosikud käimasolevas Meistrite liigas.

"Toetan muidugi AC Milani (Capello treenerikarjääri esimene töökoht – toim), aga neil ei ole 1/8-finaalis Madridi Atletico vastu eriti suuri võimalusi. Atleticost jagusaamine on väga keeruline," rääkis Capello esmalt oma lemmikklubist.

Üldisest pildist vesteldes tõi Capello favoriidina välja veel ühe oma endise töökoha – Madridi Reali. "Olen kogu aeg öelnud, et Meistrite liiga tänavune soosik number üks on Real. Arvan jätkuvalt, et Manchester City on väga tugev ning nagu alati, on ka tänavu kõrges mängus sees FC Barcelona.

Müncheni Bayern on samuti üks favoriitidest, aga kui peaksid klubid ritta seadma, siis asetaksin Reali kõigist, keda mainisin, ettepoole," teatas Capello.

Meistrite liiga 1/8-finaalid algavad 18. veebruaril. Vastamisi on Manchester City - FC Barcelona, Leverkuseni Bayer - Pariis Saint-Germain, AC Milan - Madridi Atletico, Londoni Arsenal - Müncheni Bayern, Peterburi Zeniit - Dortmundi Borussia, Piraeuse Olympiakos - Manchester United, Galatasaray - Londoni Chelsea, Schalke 04 - Madridi Real.