Olümpiastuudio 2014
20. veebruar 2014, 12:59

JÄRELVAADATAV: OLÜMPIASTUUDIOS Svjata Vatra solist esitab revolutsioonilaulu (7)

Õhtulehe olümpiastuudiot külastanud ukrainlane, ansambli Svjata Vatra solist Ruslan Trochynskyi ei pidanud paljuks esitada otse-eetris ka oma uhiuut laulu, mis tõlkes tähendab „Tuli ei hävita karastatut"

Eestis elav ukrainlane loodab, et rahvuskaaslased suudavad ka olümpiamängudel näidata oma meelsust. „Olümpiamängud mõtlevad ainult raha peale, mitte inimeste peale. Tahan öelda kõigile, kes pole veel starti läinud, kui teil on võimalus ja teil on uhkus, siis ärge minge sinna. Teid vaatab terve maailm, näidake oma eeskujuga, mis on tegelikud väärtused," sõnas ta.

„See ei ole sõda Putini vastu või et me tahame Euroopasse minna või Ameerikasse. EI! Me tahame, et inimesed saaksid meie riigis elada ja teha selliseid asju, mis nad on enne teinud," rääkis Ruslan, kes tegi oma kodumaale mõeldes ka laulu.

Lisaks proovisime endise kahevõistleja ning praeguse lumelauaentusiasti Magnar Freimuthiga vanalinnas uut spordiala. Ott Järvela meenutas olümpiamängude eilset päeva, mis tõi eestlastele küll kurbust, kuid hellitas soomlaste meeli.