Sõudmine

Kaisa Pajusalu: "Uus-Meremaa on parem variant Eestist" (8)

LISA KOMMENTAAR

inimene eestist29. märts 2014, 15:19
sõidab riigi rahadega,naudib elu-kas see on spordi tegemine või sponsorrite jt.eestimaalaste raharaiskamine?
ML29. märts 2014, 14:24
Tore küll, et seal on hea trenni teha. Seda ma usun. Aga kus on tulemused? Tulemused ju seal paremaks ei läinud.
jep29. märts 2014, 14:09
Nii onn!
Depressiivne Eesti oma depressiivsete mälestuspäevadega - ikka üks küüditamise mälestuspäev teise otsa, vahele ka Tallinna pommitamise aastapäev. Ära on tüüdanud. Mõistan inimesi, keda see isiklikult puudutas aga palun-palun-palun, leinake aga ärge seda oma leina kogu rahvale peale suruge!
käty29. märts 2014, 13:49
selles pole vaja kahelda.noortel kellel vähegi taiplikust ja soovi minna uutele väljakutsetele tasub kindlast siit lollidemaalt laia ilma minna sest siin ei oota neid keegi.orjata siinseid röövkapitaliste -õnneks on riike kus elujärg ja elamistingimused ning kliima on tunduvalt paremad ja palganumbrid on kordades suuremad kui eestis.
TÕELISELT KÕRINI29. märts 2014, 13:28
LÕPETAGE SEE PIDEVATE VIGADE OTSIMINE EESTIST JA VÕRDLEMINE RIIKIDEGA KELLEL ON OLNUD ÕNNE MITTE KUULUDA MOSKVA VÕIMU ALLA ! ON RASKELT ÄRA TÜÜDANUD ! Kui keegi tahab kuskil väljaspoole Eestit elada , olles seal miljonär või prügikasti elanik , 10 neegrilapse ema kuskil Lagose slummis või prostituut kuskil bordellis , SIIS PALUN ELAGE OMA ELU ! JÄTKE MEID , KES ME EHITAME EESTIST PAREMAT KOHTA OMA JÄRELTULEVATE PÕLVEDE JAOKS , RAHULE ! Kogu aeg üks inin palkade ja pensionite võrdluses . Ja mis peamine , võrdlevad need , kellel puudub absoluutselt ajalooline mälu . Kes oma havi mõistusega ei saa isegi aru , miks see nii on .
i29. märts 2014, 12:19
parim variant jah, seal pole madusid, keda siin on rajult, viimastel aastatel on neid siginenud kohutavalt palju,ei tea miks.
To eestlane29. märts 2014, 10:33
Sa oled kll yks krdima lammas kes ootab pudru ka piima jõgesid
Eestlane29. märts 2014, 10:26
Loll jutt suhu tagasi. Tule hoia ja ehita paremaks oma eestimaad, mitte ära kiida teisi, kes seda on aastakümneid teinud.