Kaisa Pajusalu Sydney MK-etapilFoto: Mirko Känd
Sõudmine
29. märts 2014, 14:22

Kaisa Pajusalu: B-finaal oli enam-vähem

Sõudja Kaisa Pajusalu pidi hooaja esimesel MK-etapil Sydneys leppima kaheksanda kohaga.

Eesti aja järgi möödunud öösel peetud vahesõidus läbis ta kaks kilomeetrit 8.01,93ga ja oli kindlalt viimane. Eelviimasena lõpetanud sakslanna Marlene Sinningule jäi ta alla 12 sekundiga. Mõlemad naised pidid õhtupoole uuesti veele tulema, sest erandkorras sõideti B-finaal samal päeval. Seekord sai Pajusalu ajaks 7.47,78 ja kaotus Sinningule vähenes viiele sekundile. Lõppkohaks siis kaheksas ehk viimane, samas tuleb märkida, et ühtegi nõrka naist Sydney MK-etapil ei osalenud.

"B-finaal oli enam-vähem. Raske öelda, mis valesti läks. Enesetunne oli päris hea, sõidus jäi aga kõvasti puudu,“ polnud Pajusalu hooaja esimese tõsise võistlusega põrmugi rahul. "Täna olin tehniliselt parem kui eelsõidus. Samas ei pidanud seda lõpuni vastu.“

Aasta tagasi teenis Pajusalu Sydney MK-etapil viienda koha. Kuidas on seis tollase vormiga võrreldes? "Siis harjutasin koos Uus-Meremaa koondisega ja tegin eelnevalt palju kiiruse treeninguid. Sydney etapini kestsin veel ära, pärast kustusin. Praegu olen intensiivseid treeninguid vähem teinud. Lootsin siiski, et olen parem,“ rääkis Pajusalu, kes sõidab põikab järgmise nädala alguses kodumaale ja lõpus suundub juba Horvaatiasse uude treeninglaagrisse.

Sydney sõuderegatt, kuhu Eurooplastel on ebamugav tulla, järgmisel hooajal enam MK-kavasse ei kuulu.