Brasiilia jalgpallikoondisFoto: VANDERLEI ALMEIDA/AFP/Scanpix
MM 2014
23. juuni 2014, 14:21

TÄNA: Kas Horvaatia pääseb alagrupist edasi?

Tänastes A alagrupi mängudes selgitatakse teine edasipääseja. Brasiilia kohtub kell 23 Kameruni, Horvaatia samal ajal Mehhikoga.

Horvaatia – Mehhiko

Tänastest mängudest põnevam on kindlasti Horvaatia ja Mehhiko vaheline kohtumine, mis selgitab teise edasipääseja. Horvaatia vajab edasi pääsemiseks võitu, kuid Mehhiko jaoks piisab viigist.

Horvaatia peatreener Niko Kovac võib jätta platsi äärde Brasiilias sündinud keskväljamängija Sammiri, kes ei suutnud Kameruni vastu mängides silma paista. Rohkem muudatusi hetkel Kovac ei plaani.

Mehhiko peatreener Miguel Herrera on andnud mõista, et tema algkoosseisus muudatusi ei tee. Mehhiko meeskonnas on kollane kaart varasemalt olemas Hector Morenol, Jose Vazquezil ja Paul Aguilaril.

Brasiilia – Kamerun

Alagrupi liidripositsiooni hoidev Brasiilia kohtub täna Kameruniga. Kameruni meeskonnal edasipääsu lootust ei ole.

Kameruni meeskonda peab pingilt toetama Alex Song, kes sai peale mängu Horvaatiaga kolme mängulise keelu. Samuti jääb ilmselt kõrvale Benoit Assou-Ekotto, kes tiimikaaslast peaga lõi ning Samuel Eto'o põlve seisund on ka küsimärgi all.

Brasiilia meeskonna jaoks tekitab probleemi ründaja Givandilo Vieira de Souza reievigastus. Neymar, Thiago Silva, Luiz Gustavo ja Ramires peavad aga olema ettevaatlikud, sest neil on eelmistest mängudest kollased kaardid.