Eesti paarisaeruline neljapaat Luzerni MK-etapi poodiumilFoto: Fred Killing
Sõudmine
13. juuli 2014, 16:06

Allar Raja MK-etapi teisest kohast: paatkonna vana järjestus õigustas end

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo saavutas Luzernis toimunud MK-etapil teise koha.

Eesti paatkond tegi väga hea sõidu, jäädes vaid viimase 500 meetri peal maha tugeva finiši teinud Suurbritannia paatkonnast. 

Allar Raja sõnul on kogu meeskond tulemusega väga rahul ning eelolevaks MMiks on maksimaalne enesekindlus:

"Oleme terve MK vältel maksimaalselt sõitnud ja kogu meeskond tegi head tööd. Paatkonna vana järjestus õigustas end ning meie suure kogemustepagasiga eessõudja oskab väga hästi tunnetada ja reageerida, kui sõit hakkab ära lagunema. Kaur ja Sten tegid väga kõva sõitu. Sõidu jooksul tekkis võidujanu,“ sõnastas Raja võistlusjärgset emotsiooni ning lisas, et MMile minnakse enesekindlalt ja keskendutakse maksimaalsele sooritusele.

Sõitu kirjeldas Raja järgmiselt: "Kõik päevad on olnud rasked sõidud, kuid võib öelda, et tänane oli kõige mõnusam. Eelsõidu ja poolfinaali võit olid magusad, aga minule väga rasked. Mul on hea meel, et keha oli väga hästi taastunud ja kergelt keerulistes oludes ning vastutuules sõitsime välja kõrge teise koha. Meeskond tegi tõesti väga head tööd.“

MM toimub augusti lõpus Amsterdamis.