Allar RajaFoto: LAURA OKS
Sõudmine
30. august 2014, 17:55

Allar Raja: me ei tohiks pead norgu lasta (2)

Eesti paariaerulise neljapaadi kogenuim liige Allar Raja (31) sõnas tunnike pärast viienda kohaga päädinud MM-finaali, et meie meestel ei tasu pead norgu lasta.

"Mitmed MK-etappidel tugevalt esinenud paadid ei pruukinud siin üldse A-finaali saadagi. Selle põhjal on nii üldine kui meie tase väga hea," ütles Raja. "Teame, et kui meil ideaalne sõit tuleb, siis võime sõita igat värvi medalile." 

Ta lisas: "Emotsioon on selles mõttes rahulolev, et väga hea oli sõita finaalis. Finaalis saavad 50% paatidest medali, meil oli see võimalus, aga ilm mängis ka natuke vingerpussi. Tõesti olid väga keerulised olud. Sellise ilmaga paratamult esimene-teine-kolmas vesi nopivad medalid, teised veed pakuvad medalikonkurentsi 1500 meetrini.”

Tänast sooritust kommenteeris Raja järgnevalt: "Distantsisõidul olid omad plussid, väga hea minek, väga kontrollitud sõit, samas olid ka sellised ärakoperdamised, nagu viimase 500 alguses, kus suutsime jääda aerudega vette kinni niimoodi, et esimese hooga ei saanud arugi, aga järgmine hetk olid sakslased ja hiinlased läinud."