Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens 23:16Foto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
7. september 2014, 23:32

GALERII: Margus Hunt ja Bengals alustasid hooaega väärt võiduga (4)

Margus Hunt alustas täna õhtul oma teist NFLi hooaega. Mehe koduklubi Cincinnati Bengalsi sõitis sügise avapauguks külla Baltimore Ravensile ning võttis tänu tugevale algusele 23:16 võidu.
23:40

Võit oli Bengalsile seda väärtuslikum, et viimased neli aastat oldi Baltimore'ist kaotustega koju tuldud. Ilmselt on just Bengals ja Ravens need kaks meeskonda, kes jagavad põhihooaja lõpus ära AFC põhjadivisjoni esikoha ehk automaatse play-off-pääsme ning võõrsil võetud võit andis selles jahis suure eelise Bengalsile.

Margus Hunt tegi oma teise hooaja avamängus igati viisaka soorituse. Eestlase nimele jäi lõpuks üks palliga vastase mahatõmbamine ning üks blokeeritud sööt. Lisaks sundis ta mitu korda Ravensi mängujuhi Joe Flacco palli kiiresti ära viskama.

23:27

Siia lõppu siiski üks halb uudis veel: keskkaitsja Geno Atkins pidi pärast mängu lahkuma arstikäru peal. Loodetavasti ei ole tulemas rohkem halbu uudiseid Bengalsi kaitseliinile, mis juba avamänguga paar eriti valusat hoopi sai.

23:24

Sellega tõmbame otseülekandele ka joone alla. Aitäh kõigile, kes olid meiega, ja ärge siis liiga kurvad olge, et homme tööle peab minema!

23:21
Viljar Voog


AFP/Scanpix

Ja siin siis mees, kelle kaunis sooritus Bengalsile võidu tõi, püüdja A.J. Green.

23:19

Margus Hundi arvele jääb tänasest kohtumisest üks palliga vastase mahatõmbamine ning üks blokeeritud sööt. See paneb ta statistikanäitajate poolest küll nime kirja saanud kaitsjatest viimasele kohale, ent häbi tundmata võib öelda, et Hunt tegi oma teise hooaja avamatšiks väga viisaka esituse.

23:17

Lõpuvile!

23:16

23:16 saab olema selle mängu lõppskoor!

23:16

MÄNG ON LÄBI! Kella on küll veel 55 sekundit järgi, ent Bengals peatab Ravensi rünnaku ja saab ise palli ja seda hoitakse lõpuni!

23:14

Huvitav otsus Bengalsit kasutada Hunti otsustavatel hetkedel keskkaitsjana, ilmselt lootes, et ta pikad käed võtavad ära ühe Flacco söödukoridori. Hetkel see töötab, sest eestlane saab blokeerijatest mööda ja sunnib mängujuhti kiirustama.

23:11

Enne videoga mainitud Pittsburghi ja Clevelandi mäng on lõppenud ning seal võttis viimase sekundi väravaga 30:27 võidu Steelers. Et tegi on Bengalsi divisjonirivaalidega võib selle mängu dramaatiline lõpp hooaja lõpus oluliseks osutuda.

Baltimore'is kaks minutit mänguäega järgi.

23:05

Ravens üritab palliga tagasi joosta, aga vastu tuleb Margus Hunt, kes ründaja külma närviga pikalt tõmbab. Pagana kaunid kaks minutit!

23:04

Bengalsi superstaar A.J. Green puterdab palli korraks õhku, haarab selle siis kindlalt kaissu, teeb Ravensi kaitsjatele karuselli ja saab kuus punkti kirja. Järgneb kahe lisapunkti üritus, mille Dalton ka kauni viskega realiseerib. 23:16
Ülivalus löök Ravensile, kes oli Bengalsi ründemängu täiesti ära nullinud. Viis minutit mängu lõpuni.

23:02

Oh. Sa. Pele!

23:01

TOUCHDOWN!!!!!!!!!!!!

23:00

Kolmas kordus näitab, et püüdja kiskus Bengalsi kaitsjat kiivrist, mis on reeglite vastane ja oleks punktid nullinud, aga mis teha, otsust enam ei muudeta.

22:59

Ja selle positiivse uudise kõrvale midagi koledat: Hunt pole platsil ja Flacco leiab ihuüksi oleva püüdja, kes spurdib Bengalsi väravaalasse - 15:16, Ravens juhib esimest korda tänases mängus, kui matši lõpuni on veel kuus minutit.

22:57

Opaaa, Hunt saab lõpuks enda nime statistikasse kirja (kuigi ilmselt oleks ta võinud varemgi ühe mahatõmbamise enda nimele saada), kui blokeerib Flacco viske.

22:43

Bengals pääseb väravalöögiga - 15:10

22:40

Hunt mängib vahepeal kaitseliini keskmängijat, mis ei ole kohe kindlasti tema tugevaim positsioon, ta blokeeritakse kerge vaevaga ja Ravens liigub taas edasi - 25 meetrit väravaalast!

22:35

Hea uudis: Hunt on tagasi mängus.

Halb uudis: Ravens on hoos.

Loe rohkem