Alar Varrak koos uue Leedu tsentri Mindaugas Kupšasega.Foto: Mati Hiis
Korvpall
11. september 2014, 22:42

Kalev/Cramo uued mängijad tegid hea esituse. Varrak: oleme veel kiitusega kitsi

Nelja viimase aasta Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo pidas hooaja esimese mängu, kui Tondiraba hallis peetaval kontrollturniiril oldi Rootsi meistrist Södertälje Kingsist üle 91:80.

Kalevi peatreener Alar Varrak jäi võiduga rahule, aga rõhutas, et suuri järeldusi ei tasu mängust teha. "Me ei taha võrrelda ennast Södertäljega, vaid sihime ikka VTB taseme poole. Õnneks homme saame ennast proovida," viitas Varrak homsele turniiri finaalile Loimaa Nilan Bisonsiga, kes samuti Ühisliigas kaasa teeb.

Parimast küljest näitas ennast klubiga suvel liitunud Eesti koondislane Reinar Hallik, kes kogus 80protsendilise visketabavuse juures 25 punkti. "Olime tublid, sest me pole eriti saanud viis-viie vastu treenidagi. Niimoodi 91 punkti visata on päris hea, aga kaitses oli veel palju vigu," sõnas ta.

Teised uustulnukad olid samuti tasemel. Leedu tsenter Mindaugas Kupšas kogus 15 punkti ja 7 lauapalli, ameeriklasest mängujuht Scott Machado 13 punkti ja 5 resultatiivset söötu. "Jäin nendega rahule, aga oleme veel kiitusega kitsi. Vaatame, kuidas nad tugevamate vastu hakkama saavad," rääkis Varrak.