Gert Kullamäe. Foto: MARI LUUD
Korvpall
21. oktoober 2014, 21:15

 

ÕHTULEHE VIDEO | Gert Kullamäe: loodame, et meil läks nüüd vaimselt kergemaks (3)

Täna Eesti korvpalli meistriliigas kodusaalis Pärnut 90:63 võitnud Tartu/Ülikool Rocki peatreener Gert Kullamäe loodab, et meeskonnal läks tänu kindlale võidule vaimne olukord kergemaks. Seni oli hooaega alustatud kaotustega BC Kalev/Cramole ja Raplale, napilt oldi üle TTÜst ja Valgast.

"Pärnu oli ikkagi liiga liider ja suur võit peaks igale mängijale ükskõik mis võtmes enesekindlust juurde andma," rääkis ta Õhtulehele pärast kohtumist .

Võrreldes varasemaga oli Rocki rünnak ladusam ja viskeprotsendid paremad. 38st kahepunktiviskest tabati 22 ja 32st kolmesest 13. "Nüüd on see aeg kätte jõudnud, kus pöörame treeningutel rohkem tähelepanu viskamisele. Samas on selge, et päevad pole vennad ja järgmine kord võib olla juba teistmoodi. Mõned mehed on veel praegugi oma viskekindlusega hädas," selgitas Kullamäe.

Täna ei teinud Rockil kaasa keskmängija Joosep Toome, kes on hädas jalaga. "Ma ei tahaks spekuleerima hakata, aga asi on murettekitav. Ta läheb homme arstile ja siis selgub, mis tal täpsemalt viga on," sõnas Kullamäe.

Järgmisena kohtub Rock laupäeval võõrsil Rakverega.