Tuntud suusasõbrad võtsid võitsid MK-rajal mõõtuVideo: Viljar Voog
Talisport
18. jaanuar 2015, 16:37

ÕHTULEHE VIDEO ja GALERII | Sõudjad pidid suusarajal tunnistama jalgpallurite ja triatleetide paremust. Taimsoo: "Tehniliselt lubamatu sõit!" (1)

Tippsportlane ei saa endale kehva vormi lubada ühelgi alal ja nii võtsid muude alade tegijad kaksikvõidu ka Otepää sprindirajal peetud harrastajate etapil: esimesena ületas finišijoone Ain-Alar Juhanson (paarimeheks oli tal Kunnar Zirk), teiseks tulid vutimehed Raio Piiroja ning Gert Kams

Kolmanda koha said endised talisportlased Eveli Saue ja Silja Suija ning vaid 0,3 sekundiga jäi poodiumilt välja Kaspar Taimsoo ja Allar Raja sõudeduo.

"Tehniliselt lubamatu sõit! Endal hakkas ka mäe otsas tagasipöördekurvis naljakas – täielik koperdamine!" muigas pärast võistlust Taimsoo, kel tänavu suusakilomeetreid kogunenud 60 kanti.

Kõige kehvemad sportlased sõudjad mõistagi polnud. Maailmakarikaetapi sponsorite ja atleetide sõidus jäid viimaseks ralliässad: kui Sander Pärn andis teate üle suures grupis, siis erialase kiivriga sõitnud Urmo Aava ei suutnud kohta hoida ning ületas finišijoone 16. kohal.