Spordiblogi

Ott Järvela | Jürgen Klopp – tänapäeva kollase muinasloo peakangelane (4)

LISA KOMMENTAAR

Mofo21. aprill 2015, 17:44
Hea jutt, AGA: Inglismaa kõrgliigas neljandal kohal asetsev Manchester City on pikalt noolinud Guardiolat, kes aga aasta veel kindlasti Bayernis püsib.
Guardiola tool VÕIB täna vägagi kõikuma lüüa, siis saabki Citysse minna ja Bayernis shõutaim alata ;)
Inglismaa poleks Kloppile hea, sealne ajakirjandus oma ülepaisutatud tolerantsi ja kuram teab millega veel tapaks ta vabaduse.
wrx16. aprill 2015, 22:03
Ei usu, et Klopp Saksamaalt lahkub...
konn16. aprill 2015, 00:18
1 viga mida peaks esile tooma on , Alex Fergusson pole ainus erand, Arsene Wenger on juba 19 aastat juhendanud Arsenali.
mancunian9915. aprill 2015, 18:09
Liverpool on minu meelest Barussiaga üpris sarnase saatusega klubi. Tuua vana gigant tagasi maailma tippude hulka, oleks Kloppile kindlasti ahvatlev ülesanne.
Mulle Klopp meeldib ja Man Utd fännina tahaksin ma ehk kunagi näha teda juhendamas oma lemmikklubi, aga praegu on ManU-s tõsiseid mehetegusid tegemas LVG ja kui Klopp läheb Liverpooli siis ManU uks on tema jaoks kinni ka tulevikus.
Klopp City-sse on minu meelest välistatud. City laristamispoliitika käib absoluutselt Kloppi põhimõtete vastu ja ma ei usu et sheikhid otsustavad järsku, et laseme Kloppil kokku osta 5mln maksvaid vähetuntud jalgpallureid ja nende abil siis ründame PL-i ja CL-i tiitlit.
Kui Klopp peaks valima Arsenali ja Tottenhami vahel, siis ta valiks vist kindlasti Arsenali, aga kas Arsenal on lõpuks valmis Wengerist loobuma? Kahtlen selles. Arsenal mängib praegu ilusat jalgpalli ja arvan, et Wengerile antakse kindlasti veel üks hooaeg PL-i tiitli ründamiseks selle satsiga, mis tal praegu on.