Tõnu Endrekson (vasakul) ja Kaspar Taimsoo eraldati neljapaadist. Kas nad suudavad moodustada maailmas tegusid tegeva kahese?Foto: TEET MALSROOS
Spordivaria
3. juuni 2015, 13:19

Sõudjate radikaalne uuendus: Endreksoni ja Taimsood proovitakse kahepaadis!

Eesti sõudjate hooaja alguse tulemused on olnud loodetust tagasihoidlikumad ning ajurünnaku tagajärjel võeti täna vastu radikaalne otsus: proovitakse, mida võib tuua kahepaat koosseisus Tõnu Endrekson-Kaspar Taimsoo!

Teatavasti on need suurvõistluste medalimehed alustanud hooaega neljapaadis koos Allar Raja ja Sten-Erik Andersoniga. "Kui majast välja astud, on puu taga olnud juba aastaid sosistajaid, et see võiks olla unelmate paatkond. Teeme siis rahva soovil ära," naeris sõudekoondise peatreener Matti Killing.

Tõsi, katsetamiseks pole just palju aega ning Killing loodab selguse majja saada juba nädala lõpuks - kas moodustadagi Endreksonist ja Taimsoost kahene või viia nad neljapaati tagasi. "Teised mehed harjutavad ka praegu kahestel, siis näeb kohe, kuidas Endrekson ja Taimsoo ülejäänutega võrreldes välja paistavad," rääkis Killing.

"Jaanipäeva eel peetavale teisele MK-etapile me ei lähe, aga ka juulikuine Luzerni võistlus pole enam mägede taga. Pikalt eksperimenteerida ei saa, MK-etapile minevad koosseisud tuleks võimalikult kiiresti paika saada."