Karl-Martin RammoFoto: TEET MALSROOS
Spordivaria
8. august 2015, 11:41

OHTLIK OLÜMPIALINN: Rios viibiv Karl-Martin Rammo oli tunnistajaks koduakna all toimunud röövimiskatsele

Rio de Janeiro olümpiavetel treeninglaagris viibiv Karl-Martin Rammo nägi oma silmaga, et suurlinna turvalisusega pole lood tõepooest just kõige paremad, kui oli tunnistajaks otse oma peatuspaiga akende all toimunud röövimiskatsele.

"Üldiselt olen ma terve selle aja arvanud, et see ohutuse jutt on võib-olla et veidi üle paisutatud ja lihtsalt moevärk, et sellest nii palju jahutakse. Kui aga täna õhtul jõusaalist koju minnes veel admin üle kordas, et olge siis koduteel ettevaatlikud, siis mõtlesin endamisi, et kas tõesti on nii hull?" kirjutas Rammo oma blogis.

"Vastuse sain pool tundi hiljem kui õnneks olin juba koduuste vahelt sisse saanud ja ohutus (loodetavasti?!) kohas. Mingist autost hüppasid välja kamp mehi, kes tänaval jalutavaid (näiliselt kohalikke) inimesi kogu nende maisest varast tühjaks üritasid teha."

"Õnneks reageeris kiiresti üks taksojuht, kes blokeeris kiiresti varaste auto põgenemisraja ja varsti kohe oli kohal ka politsei, kes tegi paar ohutuslasku õhku ja hoidis seejärel pätte sihikul kästes "vehiikulost" välja tulla. Ei teadnudki kohe kas nutta või naerda, et enda akna all selline asi aset leidis, aga igal juhul panin akna üpris kiiresti kinni ja kontrollisin, kas uks ikka on lukus..."