Kas Viljandi hakkab tulevikus võõrustama ka kõrgliigamänge?Foto: MATI HIIS
Rannajalgpall
11. september 2015, 16:14

Viljandi saab FIFA reeglitele vastava rannavutiväljaku!

Täna saavad Viljandi jalgpallihuvilised noored ühe võimaluse võrra rikkamaks, sest Viljandi järve ääres avatakse uus FIFA reeglitele vastav rannajalgpalliväljak.

Väljaku rajamise eest seisev Kris Süld leiab, et loodav väljak annab Viljandile palju juurde, sest juba ilma korraliku väljakuta on huvi Viljandis rannajalgpalli vastu olemas. "Tänavakultuurifestival Viljandi BASH ning Viljandi gümnaasiumi rannamängud on vaid üks osa näidetest, mis väljaku kasulikkust toonitavad,“ rääkis Süld rannajalgpall.ee-le ning lisas, et FIFA reeglitele vastav väljak võimaldab kindlasti Viljandisse tuua senisest rohkem rannavutti.

Sülla sõnu kinnitas ka Eesti Rannajalgpalli Liidu juht Kari Andri Kask, kelle sõnul loob uus väljak Viljandisse mitmeid uusi võimalusi. "Väljak annab suurepärase võimaluse Viljandi noortele alustada rannajalgpalli treeninguid ning samuti loodan, et lähiaastatel saab Viljandis näha ka Eesti rannajalgpalli liigade mänge ja miks mitte ka mõnda rahvuskoondise sõpruskohtumist,“ rääkis Kask.

VLND, E-piima, Eesti Rannajalgpalliliidu, MTÜ Laste Heaks ning Viljandi linna koostööna valmiv väljak hakkab paiknema Viljandi järve ääres asuva rannakohviku Bangalo vahetus läheduses.