Eelmisel sügisel toimunud Eesti - Valgevene EM-valikmäng.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Spordivaria
16. oktoober 2015, 13:02

Kalevi staadionil toimub laupäeval suur ragbipäev!

Laupäeval, 17. oktoobril toimub Tallinnas Kalevi staadionil suur ragbipäev, kus esmalt on võimalik ise mängu proovida ja siis ka selle Eesti tipptaset vaadata.

Kell 12 algab Eesti Ragbiliidu ja Ragbiklubi Kalev poolt läbiviidav avalik treening kõikidele lastele. "Treeningu käigus saavad lapsed proovida ise ära ingliskeelse maailma kõige populaarsema mängu ragbi ning näha, et tegemist on jõulise kuid intelligentse mänguga, kus lisaks kiiretele jalgadele ja tugevatele kätele tuleb kasutada võiduks pead.

Ragbi on meeskonnamäng, kus on palju rolle ning nende rollide täitmiseks on vaja väga erinevate omaduste ja annetega poisse. Olenemata suurusest, kaalust ja pikkusest ragbimeeskonnas leitakse vajalik koht kõikidele, kes mängida soovivad. Ragbi puhul on tegemist spordiga, mis rõhutab ausust, austust, sõprust, turvalisust ja vendlust ning hoiab tähtsana iga mängija füüsilist ja vaimset arengut ja tervist," ütlevad korraldajad.

Avaliku treeningu viivad läbi Eesti ragbikoondise mängijad ning osalema oodatakse kõiki 10aastaseid või vanemaid lapsi. Avatud treeningu järel on võimalik vaadata Tallinna Kalevi ja Märjamaa Vikati vahelist hooajalõpumängu. Üritus on tasuta.