Allar RajaVideo: Mari Luud
Sport TV
23. november 2015, 15:52

ÕHTULEHE VIDEO | Allar Raja Rio de Janeiro olümpiaoludest: eks kalad lükkavad mujalgi kõhud taeva poole. Meie ei pabista!

Paarisaerulise neljapaadiga sellel aastal pronksmedali teeninud ning olümpiakoha teeninud sõudja Allar Raja sõnul on meeste ettevalmistus täies hoos.

"Tulime just veelaagrist, kus iga mees sõitis praktiliselt oma isikliku treeninglaagri kilometraaži. Ettevalmistus on alanud laias laastus väga hästi, nüüd kasvatame lihast ka kontidele ümber ning loodame, et jaanuaris on järgmine veelaager intensiivsema ja kontsentreerituma tööga," rääkis ta Õhtulehele antud videointervjuus.

Kuigi pidevalt tuleb Rio de Janeirost uudiseid, et Rodrigo de Freitase järves asuv sõudekanal kubiseb surnud kaladest, pole Raja sõnul sõudjad lootust kaotanud. "Ei ole hirmutav, eks kaladel saab teinekord mujalgi hapnik otsa või lükkavad kõhud taeva poole. Ma arvan, et asi hoitakse kontrolli all. Me ei pabista," sõnas ta.

Vaata Õhtulehe videost, kui palju võetakse šnitti eelmiste olümpiamängude märkmetest ning kes oleks Raja arvates Eesti aasta võistkonna nime väärt!