Õhtulehe intervjuu FC Flora peatreeneri Norbert Hurdaga.Video: Mari Luud
Sport TV
22. jaanuar 2016, 12:50

ÕHTULEHE VIDEO | Norbert Hurt mängust Rootsi meistriga: tulemus on Florale alati tähtis (2)

Valitsev Eesti jalgpallimeister FC Flora peab laupäeval võõrsil treeningmängu valitseva Rootsi tšempioni IFK Norrköpingu meeskonnaga. Õhtuleht teeb Eesti aja järgi kell 13.00 algavast kohtumisest otseülekande.

Flora peatreener Norbert Hurt kinnitas, et minnakse näitama parimat mängu ja püüdma võimalikult head resultaati. "Tulemus on Flora jaoks alati tähtis. Nagu näidanud kontrollmängud nii eelmisel aastal kui ka tänavu ja ka näiteks Kalevi hallis toimuv aastalõputurniir (Flora on selle kaks talve järjest võitnud - toim), siis kus iganes osaleme, võtame asju tõsiselt. Teistmoodi pole mõtet mängima minna.

Küsimus on, kas oleme homme Norrköpingi vastu kõige paremas vormis ja värskemad? Selge see, et hooajal oleme värskemad, sest praegu tuleme koormuste pealt. Aga mängima läheme väga tõsiselt ja valmistasime end viimastel päevadel ette, et Rootsis võimalikult hästi esineda," rääkis Hurt.

Vaata Õhtulehe videost, kuidas kohtumine Hurda arvates Flora graafikusse sobitub ja mida arvata tõigast, et kaheksa Flora mängijat viibivad U21 koondisega Peterburis ja Rootsi sõita ei saa.