JALGPALL U21 Tags: JALGPALL U21, EESTI-HISPAANIA, LILLEKÜLA STAADIONFoto: LAURA OKS
Spordivaria
23. jaanuar 2016, 23:10

NII SEE JUHTUS | Sport 23.01: U21 vutimehed kolmandad, Zahkna punktidel, Klavan edukas

Laupäev oli nagu alati tihe spordipäev. Häid uudiseid tõid meie maale laskesuusataja Rene Zahkna, U21 vutikoondis, Ragnar Klavan ja natuke ka Ott Tänak. Loodetust kehvemini esinesid meie epeevehklejad ja murdmaasuusatajad. 
23:09
SPORDISÕBER

Olge mõnusad ja kohtume hommikul!

23:09
JÄÄHOKI
22:31
JALGPALL

Mihkel Aksalu ja Tarmo Kingi koduklubi Seinäjoki pidas Soomes järjekordse hooajaeelse treeningmängu, kohtudes Mikk Reintami endise tööandja, nüüd esiliigas palliva Jyväskylä JK-ga.

Eestlastest tegi kaasa Kink, kes alustas algkoosseisus ning tegi kaasa väravateta lõppenud avapoolaja. Kingil avanes poolaja lõpus ka hea võimalus, kui eestlane saatis paarikümne meetri pealt karistuslöögi väljastpoolt vastu väravavõrku.

Teisel poolajal lõid mõlemad meeskonnad ühe värava ning kohtumine lõppes 1:1 viigiseisul.

22:11
JALGPALL

Eesti U21 naaseb Peterburist Kubok Sodružestvalt pronksmedalitega. Noortekoondise peatreener Martin Reim oli pärast turniiri lõppu rahul sellega, et sai mitmeid noormängijaid U21 tasemel katsetada.

„Seekord võib öelda, et kõik mängijaid said hästi hakkama, kes küll lühemat ja kes pikemat aega, aga positiivseid külgi oli mitmeid. Mõned mängijad on alles tegemas oma esimese samme U21-s, sest nende õige U21 algab alles uue aasta valiktsüklis (järgmisel aastal algavas valiktsüklis esindavad U21 koondist mängijad sünniaastaga 1996 ja nooremad).

Poisid näitasid, et oskavad mängida, aga me ei suuda häid esitusi kogu aeg teha. Peame saavutama stabiilsuse, et suudaksime olla ka tugevate vastaste vastu enesekindlamad. Siit tuleb ainult edasi minna. Näeme nendes mängijates potentsiaali ning turniir süstis positiivset jõudu nii treeneritele kui ka mängijatele," sõnas Reim.


Tänases pronksimängus jäid väravad löömata, aga penaltiseerias oli Eesti Kõrgõzstanist üle 4:1. „Järjekordne raske mäng ning särtsu ja liikumist täna meie poiste poolt väga palju polnud. Kaks esimest mängu (Läti ja Tadžikistani vastu – toim.) seadsid lati kõrgele ning ei tahtnud seda ka allapoole lasta, aga näha oli, et mängijad pole veel võistlushooaja vormis," analüüsis Reim. „Lõpuks olime penaltiseerias kindlad ning arvan, et poisid väärisid seda medalit ja kohta kolme hulgas.


„Püüdsime siin hoida mängijatel normaalset koormust ning erinevalt mitmest vastasest jaotasime mänguaega võrdselt. Rõõmu tegi see, et suutsime esimestes mängudes väga palju väravavõimalusi luua. Lõime sel turniiril ka seitse väravat, mis oli edasiminek võrreldes valikturniiriga. See on tähtis, et poisid endasse usku juurde saaksid," sõnas Reim lõpetuseks.

22:02
KORVPALL

Koduses korvpalli meistriliigas päeva ainsas kohtumises alistas TLÜ/Kalev kodusaalis 91:83 (41:41) Pärnu meeskonna.

21:45
 

Best place to celebrate birthday 😄

A photo posted by Marie Turmann (@marieturmann) on

21:43
 

#goodmorningbreckenridge #gondola #anotherbluebirdday #skiing #starman #altiusenergia

A photo posted by Kelly & Henry Sildaru (@sildaru) on

21:41
 

He should be a sledge dog #slidin #somuchsnow ❄️❄️❄️ @liisapihlak

A photo posted by Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) on

21:41
21:40
 

a life without obligations...🦁

A photo posted by Frank Liivak (@liivakf) on

21:39
 

The need for speed was real, so took my babe out for some rather icy laps ❄️ #ABSoff

A photo posted by Simone Viidas (@simoneviidas) on

21:25
AUTORALLI
20:56
KÄSIPALL

Järjekordne käsipalli Balti liiga nädalavahetus algas Eesti klubidele vastuoluliste tunnetega. Viljandi HC said kodusaalis magusa 26:25 (11:15) võidu Klaipeda Dragunase üle, ent HC Kehra/Horizon Pulp&Paper jäi samuti kodus alla tiitlikaitsja Minski SKA-le 28:35 (17:16).

Sügiseses avavoorus suutsid kehralased Balti liiga viimase kolme aasta võitja alistada, ent laupäeval kirjutasid valgevenelased võimsa teise poolaja toel A-alagrupi tabelisse hooaja viienda võidu. Kodumeeskond alustas hästi, juhtis vahepeal nelja väravagagi ja võitis poolaja 17:16.


Teisel pooltunnil lisas SKA võimsust ja libises kindlalt eest. Ilma seitsme EM-finaalturniiril mängiva koondislaseta Eestisse tulnud Minski meeskond sai 35:28 võidu. Kehralaste parimana märgiti Dmitro Jankovskile 6 väravat. Kaspar Lees lisas 5, Viktor Skrõpak ja Marko Slastinovski 4, Uku-Tanel Laast 3, Siimo Tänavots 2 tabamust ning Jaan Kauge, Indrek Napsep, Kaupo Liiva ja Jorma Käsper 1 värava.


Viljandi HC sai sel hooajal juba teistkordselt jagu mullusest Balti Challenge Liiga võitjast Dragunasest. Marko Koksi hoolealused jäid avapoolaja kümnendal minutil taha ning kulus üle poole tunni enne kui uuesti eduseis saavutati. Vahepeal viieväravaliseks paisunud kaotusnumbrid mängiti paariväravaliseks eduks, ent kolm minutit enne lõppu oldi jälle 24:25 taga.


Robert Lõpp ja Ott Varik vormistasid aga väga vajaliku 26:25 võidu. Võiduvärava autor Varik viskas parimana Viljandi kasuks 8, Kristo Järve 6, Kristo Voika ja Kristjan Koovit 3, Robert Lõpp ja Mark Lõpp 2 ning Mikk Varik ja Karl Roosna 1 värava.


A-alagrupis jäi liidriks Minski SKA, kel 10 punkti (7-st mängust), mulkidel on aga sama arvu punktide juures mäng varuks. Homme kohtub liiderduo omavahel Viljandis. Dragunasel on 7 silma (7), Kehra meeskond hoiab neljandat kohta 5 punktiga, kuid kaugel pole ka Läti klubid Riia Celtnieks 4 ja HK Ogre/Miandum 2 silmaga (kõigil peetud 6 mängu).


B-alagrupi laupäevastes mängudes alistas Kaunase Granitas-Gaja-Karys Minski HC Vitjazi 37:26 (15:16) ja Dobele Tenax sai napilt 29:28 (12:14) jagu Bresti HC Meškovist. Liidrina jätkab Riihimäe Cocks 12 punktiga. Järgnevad Põlva Serviti ja Tenax 8, Granitas 6, Meškov 2 ja Vitjaz 0 punktiga. Tasub ehk lisada, et kõik täna poolajavileks juhtinud meeskonnad kaotasid lõpuks mängu!


Pühapäevased Balti liiga mängud:

14:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Klaipeda Dragunas (Kehras)

14:00 Minski HC Vitjaz – Dobele Tenax (Dobeles)

14:00 Bresti HC Meškov – Kaunase Granitas-Gaja-Karys (Kaunases)

15:00 Viljandi HC – Minski SKA (Viljandis)

20:12
JALGPALL
 
Sepa Jalgpallikeskuse talvine ringkäik

Tule meiega renoveerimist ootavale Sepa staadionile! Kuhu tuleb kevadsuvel valmiva Tartu esimese altküttega kunstmuruväljaku keskring? Milline on unistuste tribüün? Kes rajas algselt staadioni? Milline Tartu ja Lõuna-Eesti jalgpalli saavutus sai Sepa ja Tamme staadionitel teoks ligi 50 aasta eest? #jalgpallikeskus

Posted by Sepa Jalgpallikeskus on Saturday, January 23, 2016
20:10
MÄESUUSATAMINE
 

Laur Mägi tegi täna Läti karikasarja Latvijas Kauss esimesel etapil Siguldas puhta töö ja noppis U12 poiste...

Posted by Alpine Ski Team Estonia on Saturday, January 23, 2016
20:02
JALGPALL

Kui nädala eest toimunud treeningkohtumises Narva Transi vastu testis Nõmme Kalju viit välismaalast, siis tänaseks matšiks Levadiaga oli neist järelejäänud üks - 21aastane Kolumbiast pärit keskkaitsja Omar Mancilla Arboleda, kelle katseaega klubi kahe nädala võrra pikendas.

Kalju abitreener Sergei Terehhov tõi videointervjuus Õhtulehele Kolumbia U17 ja U20 koondist esindanud mehe (pildil nr 10) plussidena välja õhuvõitluse ja üks-ühele mängu, järeleaitamist vajavad mängualustamine ning julgestamine. 

19:59
JALGPALL

FC Levadia kandis tänase treeningmängu protokolli Nõmme Kalju vastu vaid 14 mängijat. Tõsi, neli meest (Hindrek Ojamaa, Pavel Marin, Mark Oliver Roosnupp ja Rasmus Peetson) esindasid Venemaal U21 koondis ning Andreas Raudsepp olevat haige.

Samuti on lahtine keskkaitsja Artjom Artjunin saatus, kes viibib testimisel Poola esiliigaklubi juures. Sellegipoolest sõnas meeskonna abitreener Urmas Hepner, et komplekteerimine pole kaugeltki lõppenud. "Üks neli mängumeest peaks kindlasti juurde tulema," sõnas Hepner Õhtulehe videointervjuus.

19:01
KAHEVÕISTLUS
19:00
JALGPALL

18:59
JALGPALL

OIOIOIOIOI!

 

Loe rohkem