Michael Schumacher ja Luca di Montezemolo Foto: Reuters/Scanpix
Spordivaria
4. veebruar 2016, 23:02

Ferrari eksboss: uudised Schumacheri tervise kohta ei ole head (1)

Ferrari eksbossi Luca di Montezemolo sõnul on kaks aastat tagasi saadud rängast peatraumast taastuva seitsmekordse F1 maailmameistri Michael Schumacheri taastusravi tabanud tagasilöök, vahendab Guardian.

"Mul on uudiseid ja kahjuks ei ole need head," ütles endine Ferrari tiimi pealik. Just Itaalia meeskonnas kihutades võitis Schumacher viis oma seitsmest MM-tiitlist.

"Michael oli suurepärane piloot ja meil veetsime nii ametlikult kui eraelus palju aega koos. Aga elu on kummaline. Ta oli Ferrari ajaloo edukaim sõitja ja tal oli selle aja peale vaid üks õnnetus – 1999. aastal (Schumacher murdis Silverstone'is avarii tagajärjel jalaluu – toim). Aga nüüd on suusatades kukkumine ta murdnud," ei laskunud endine ülemus detailidesse.

Schumacher kukkus 2013. aasta 29. detsembril Meribeli suusakuurordis väljaspool markeeritud rada laskudes ja tabas peaga kivi. Pikalt koomas olnud vormelilegend tuli viimaks taas teadvusele ja viidi haiglast oma koduvillasse Genfi järve ääres. Edasine info mehe tervise kohta on olnud aga kasin ja seetõttu on olnud palju spekulatsioone, mis kõikunud ühest äärmusest, kus Schumacher saab taas kõndida, teise, mille kohaselt on sakslane vegetatiivses seisundis.

Schumacheri pressiesindaja Sabine Kehm keeldus di Montezemolo sõnu kommenteerimast.