West Ham United - Liverpool 2:1Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
10. veebruar 2016, 11:08

GALERII | Liverpool langes karikasarjas 121. minuti väravast

Jürgen Kloppi juhendatav Liverpooli jalgpallimeeskond rassis Inglismaa karikasarja neljanda ringi korduskohumises West Ham Unitediga platsil kaks tundi... Ja siis lubati endale 121. minutil värav lüüa.

Meeskonnad tegid jaanuari lõpus Anfieldi staadionil 0:0 viigi ja seega pidi edasipääseja otsustama kordusmäng. Michail Antonio viis kodumeeskonna vahetult enne poolajavilet küll 1:0 juhtima, ent Liverpool suutis läbi Philippe Coutinho kavala karistuslöögi kohe pärast vaheaega viigistada.

Rohkem väravaid 90 minutiga ei löödud. Et Inglismaa karikasarjas võõrsil löödud väravate reegel ei kehti, pidi võitja selgitama lisaaeg või sellele järgnenud penaltid. Kõik märgid näitasid, et vaja läheb viimaseid, ent Angelo Ogbonna suutis lisaaja esimesel üleminutil kõmmutada peaga palli Simon Mignolet väravavõrku ja kindlustada sellega koha karikasarja viiendas ringis.

Kaotus tähendab, et Kloppi parim võimalus võita kohe debüüthooajal Liverpooliga tiitel on 28. veebruaril liigakarika finaalmatšis Manchester Cityga. Šanss jahtida auhinnakapile täiendust on Biitlite kodulinna esindusklubil ka Euroopa liigas, kus järgmisel nädalal alustatakse play-offi - vastaseks on inglastel Ragnar Klavan ja FC Augsburg.