Tantsutüdrukud

GALERII | Eesti naine on maailma kauneim! Kalev/Cramo tantsutüdrukud teevad päeva helgeks! (7)

LISA KOMMENTAAR

need ei ole tüdrukud...24. veebruar 2016, 03:06
... vaid tugevate reitega tädid !!!
Pole vahet24. veebruar 2016, 08:19
On jah ilusaimad23. veebruar 2016, 19:10
aga ameeriklaste arvates on nendi tibid ilusamad st kõige kaunimad ja usakate edetabeli järgi, mis siin mõni aeg tagasi avaldati, ei mahtunud eesti tüdrukud esikümnessegi!
OOO JAAA23. veebruar 2016, 16:11
Töeliselt kenad persed ja hargivahed
veider23. veebruar 2016, 12:08
vaatan pilte ja käsi südamel VÕIN ÖELDA ET VENELANNA ON IKKA MAAILMA ILUSAM!!!!SEE ON NII JA JÄÄB!!!KAHJU EESTI NEIUD VALES KOHAS SÜNDISITE!!
Mitte ei23. veebruar 2016, 16:13
jaa-jaa ,eesti naine on valuuta !(?)23. veebruar 2016, 12:07
Mitte midagi erilist ma nendes Kalevi t.tüdrukutes ei näe,täiesti tavalised blondid ja brünetid ,heinavärvi juustega eesti tüüpilised keskmiselt nägusamad naised (aga nad peavadki olema ju ilusamad). Ma ei ole mingi "võõra oma on parem" hindaja ,kuid kui vaadata teiste ,nii euroopa jõukamate maade ja USA tantsutüdrukuid ,siis on näha ,et suuremast valikust on ka lõpptulemus parem . Kui isegi võtame kontrastide maa ,venemaa ,siis seal on tõelisely kaunid nii kehalt ja loomuliku ilu poolest tüdrukud.
Pigem tahaks märkuse teha,et maitse asi muidugi ,kuid eile vaatasin mängu ja ka ennem märkasin ,et eriti teles (fotodel on nats asi parewm) on meie tantsutüdrukute see riietus ,kus nad on frakisabaga mustas kuues ja valge särgi ning lipsuga (a la Goodbye yesterday) vormis ja see üldsegi neile ei sobi. Ütleme nii ,et meie tüdrukud on keskmiselt suurema kondiga ja mõne ülekiloga ja need altpoolt puusad suuremaks "kruttiv" pingviini riietus teeb nad rõõmsalt sellisteks "rõõmurullideks" ,teenindaja ,kasiinodiiler ,kes on kliendi raha eest nõus end paljaks võtma ning saatma mööda öö.
Need teised ,sportlikumad (ütleme ameerikapärasemad chearleaderi tüüpi tihkelt seljas istuvad trikood ja ülilühikesed miniseelikud on rohkem sobivamad ,teevad meie tüdrukud sellisteks väljamaiseteks ,kvalitteet on parem ja ka siis jäävad alla pea kõikidele euroopa meeskonna mängude tantsutüdrukutele. Vaadake või soomlaste Helsinki hokiklubide meistrikate mängudel nende hokimatshide tantsutüdrukuid trepimademetel ,kõik on lihtsalt väga über ja sexy. Aga meie tüdrukutele muidugi edu ,väljakul võiksid nad vähe kiiremaid liigutusi teha ,kuidagi aeglased on nagu ujuksid.