Rene ZahknaFoto: Aldo Luud
Talisport
27. veebruar 2016, 20:03

Selgus laskesuusatamise MMile sõitev Eesti koondis

3.-13. märtsini toimuvad Oslos Holmenkollenis laskesuusatamise maailmameistrivõistlused ning kõrgete tulemuste järele lähevad ka eestlased. Eestil on MM-i individuaaldistantsidele võimalik välja panna 3 meest ja 3 naist. Samuti segateate, naiste- ja meeste võistkonnad.

Täna kinnitas Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon Oslo MM-ile sõitvasse koondisesse Kauri Kõivu, Roland Lessingu, Kalev Ermitsa ja Rene Zahkna. Naistest on kindlad MM-ile minejad Kadri Lehtla ja Meril Beilmann. Kes on kolmas MM-ile sõitev naine, selgub homme, 28. veebruaril.

“Meeste puhul on selge, et need neli meest on käesoleva hooaja kõige tugevamad mehed, mida näitas selgelt ka jaanuari lõpus Anterselvas toimunud maailmakarika 4x7,5 teatevõistlus, kust just see koosseis saavutas kümnenda koha,” rääkis koondise funktsionaalse ettevalmistuse treener Kalmer Tramm.

“Naiste osas on tänase seisuga kindlad Kadri Lehtla ja Meril Beilmann, kes mõlemad on lasketabavuse osas ka maailma TOP40 seas,” sõnas Tramm. Naiste lõplik koosseis selgub aga homme. “Kui hooaja jooksul on kindlamat kätt näidanud Kristel, siis Grete oli jällegi täna tugevam ja mõttekoht on olemas,” selgitas Tramm.