Norbert HurtFoto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
29. veebruar 2016, 20:39

Norbert Hurt superkarikast: sportlik adrenaliin on tähtsam kui trofee selle järel

Kodune vutihooaeg saab avalöögi homme kell 19 Lilleküla kunstmurul, kui superkarikamänguks sammuvad palliplatsile valitsev meister FC Flora ja karikakaitsja Nõmme Kalju. Õhtuleht vestles hooaja avapaugu eel Flora peatreeneri Norbert Hurdaga.Superkarikas pole tihtipeale väga hinnatud trofee jalgpallimaailmas. Kui tähtis see Sinu jaoks on?Trofeena ta tõesti pole niivõrd oluline. Karikad karikana sümboliseerivad üldse midagi muud. Pigem on see väga huvitav omamoodi miniturniir, kus saavad kokku liigavõitja ja karikavõitja.

Pigem on see mäng hästi põnev ja hea võimalus alustada hooaega. Sellistele mängudele minnes on mängijatel kindlasti heas mõttes sportlik adrenaliin kõrge. Arvan, et see on tähtsam kui trofee selle järel.

Kui palju te olete valmistunud selleks mänguks konkreetselt?
Lähme igale mängule mingi kindla plaaniga ja selleks peab vastast tundma ning püüdma tajuda seda, mis ees ootab. Oleme vaadanud Nõmme Kalju mänge pilguga, mida homseks kõrva taha panna. Seadnud üles oma plaani ja täna anname veel viimase lihvi, et olla homme hästi valmis.

Seega, homne mäng on eesmärk omaette, mitte ettevalmistus laupäevaks (Flora kohtub Premium liiga avavoorus FC Levadiaga - M.T.)?
Absoluutselt mitte [ettevalmistus]. Selline mäng väga hea vastasega on meile kindlasti koht, kus tahame end hästi näidata. Selliste mängudega on võimalik teha samm edasi. Arengu mõistes on mängud tugevatega suurema väärtusega. See mäng on meile kindlasti selles osas väga oluline.

Loe pikemat intervjuud Norbert Hurdaga homsest Õhtulehest.