Maria ŠarapovaFoto: ROBYN BECK
Tennis
10. märts 2016, 09:22

Maria Šarapova: ma soovin, et ei peaks seda kõike läbi elama! (7)

Positiivse dopinguprooviga vahele jäänud Venemaa tennise esinumber Maria Šarapova avaldas oma Facebooki leheküljel südamliku postituse, kus tänas oma poolehoidjaid toetuse eest.

Meldooniumi kasutamisega vahele jäänud Šarapova kirjutas, et ärkas eile hommikul üles ning kiikas oma meilikasti, kus nägi kirja oma parimalt sõbralt. 

"Tavaliselt armastan ma hommikuid. Uus päev, uus algus. On aus öelda, et see päev polnud tavaline. Mulle ei tulnud kell 6 hommikul midagi pähe peale selle, et olen pühendunud tennisemängule ning loodan,et mul on võimalus sellega jätkata. Ma soovin, et ma ei peaks seda kõike läbi elama, aga oojaa - ja ma teen!"

Šarapova kirjeldas samuti hommikut, mil ta läks heatahtlikult jõusaali, kuid teda jälitasid kõmupiltnikud. Nii tundis ta, et peab oma tegemisi fännidega jagama.

"Ma pole olnud palju online'is peale selle, et ma otsisin uut antiikset kohvilauda (random, ma tean), aga mu sõbrad tegid mulle kollaaži kõikide teie ilusate sõnumite ja hashtagidega, mille te lõite (‪#‎IStandWithMaria‬ and ‪#‎LetMariaPlay‬). Veetsin pärastlõuna oma koera kõrval lugedes, kes ei mõistnud päris hästi, miks see oli palju tähtsam kui tema oodatav jalutuskäik," kirjutas Šarapova ning tänas südamest fänne. 

 

I woke up yesterday morning with an inbox, in full capacity of love and compassion. The first email I immediately...

Posted by Maria Sharapova on 9. märts 2016. a.