Venemaa maadleja Islam-Beka Alijev võib olla üks nendest kümnetest sportlastest, kes Mihhail Mamiašvili sõnul keelatud ainete tarvitamisega vahele on jäänud.Foto: ILMARS ZNOTINS
Doping
22. märts 2016, 14:17

EI MIDAGI UUT SIIN PÄIKESE ALL! Kümned Venemaa sportlased on andnud positiivse dopinguproovi, mõne puhul süüdi taas meldoonium (4)

Venemaa Maadlusliidu presidendi Mihhail Mamiašvili sõnul on kümned idanaabrite maadlejad andnud positiivse dopinguproovi, vahendab Reuters.

Alates eelmise aasta lõpust on pea iga päev imbunud meediasse sõnumid, et järjekordne Venemaa atleet on keelatud ainetega patustanud. Teistest erinev pole ka tänane päev.

Praeguse seisuga ei saa Rio olümpial võistelda Venemaa kergejõustiklased. Nüüd võib vastava keelu saada ka riigi maadluskoondis, ütles Mamiašvili.

Maadlusliidu presidendi sõnul on kaks meest - tunamullune maailmameister Jevgeni Salejev ja Sergei Semjonov - vahele jäänud meldooniumi kasutamisega.

Samas on Mamiašvili sõnul patustajaid veelgi. "Koondises on kümneid positiivseid teste, kõik on psühholoogiliselt väga halvas seisus," vahendas tema sõnu Reuters.