Zlatan Ibrahimovic (särgita).Foto: FREDRIK SANDBERG
Jalgpall
23. märts 2016, 12:18

Inglismaa vutiäss: pere ütleb mulle ikka ja jälle, et Zlatan Ibrahimovic rikkus minu karjääri

28aastane Stoke City keskkaitsja Ryan Shawcross on pikalt olnud oma positsioonil üks paremaid inglasi. Jalgpallur on korra esindanud ka kodumaa koondist, ent see mälestus pole just kuigi rõõmus.

Shawcross on Inglismaa eest mänginud kokku 16 minutit ning seda 2012. aastal peetud sõprusmängus Rootsi vastu, mille inglased Stockholmis 2:4 kaotasid.

Sel Shawcrossi jaoks saatuslikul päeval lõi rootslaste staar Zlatan Ibrahimovic viimase veerandtunniga tervelt kolm väravat. Tema viimane tabamus kuulub aga jalgpalli absoluutsesse kuldvaramusse.

"Minu perekond mõnitab mind pidevalt, sest Zlatan rikkus minu kümme minutit rahvusvahelisel areenil," ütles Shawcross muheledes. "Nad ütlevad pidevalt, et Zlatan rikkus minu karjääri. Mul oli võimalus teda peatada, kuid usun, et ega enamik keskkaitsjad poleks seda teha suutnud."

Shawcrossi sõnul anti talle oma oskuste näitamiseks kümme minutit, kuid mees ei suutnud endast märki maha jätta. "Olin ühe maailma kõige parema ründaja vastas, kes oli juhuslikult hullus hoos. Selliseid asju ikka juhtub," ütles kaitsja.