Adam JohnsonFoto: PHIL NOBLE
Kõmu
2. mai 2016, 12:07

Kõmuleht: seksmaniakist jalgpallur sai vanglas armetult peksa. Mehe õde: see on naeruväärne! (6)

Kui võis arvata, et kuueks aastaks vangi pistetud endisel tippjalgpalluril Adam Johnsonil on raske elu, siis väidetavalt läks asi veelgi hullemaks - Briti kõmumeedia teatel peksti mees vanglas vaeseomaks.
Adam Johnson Foto: Durhami politsei / Vida Press

Moorlandi vanglas kinni istuv Johnson koristas parasjagu dušše, kui tema kaasvang palus tal äravoolutorust karvad eemaldada. Johnson vastas aga tarmukalt, et tal on see juba tehtud ning käskis segajal uttu tõmmata.

"Johnson ignoreeris teda ja see kutt läks täiega närvi. Johnson saatis ta kuradile ning mees lõi teda näkku ja Johnson kaitses end," rääkis üks tunnistaja Daily Starile.

 Johnsoni õde kummutab venna Facebooki leheküljel aga kõik kuulujutud: "Rääkisin just Adamiga, temaga on kõik korras ning ta pole mitte kunagi palunud erikohtlemist!"

Johnson mõisteti märtsis alaealise tütarlapsega seksuaalvahekorda minemise eest kuueks aastaks vangi. Kohtunik Jonathan Rose'i sõnul oli 28aastane pallur valmis 15aastase tütarlapsega vahekorda asuma ka vaatamata sellele, et teadis neiu vanust. Lisaks vanglakaristusele peab Johnson tasuma kohtukulude katteks 50 000 naela.