MadjerFoto: Triin-Heleri Letner, EJL
Rannajalgpall
10. mai 2016, 15:09

Maailma parim rannajalgpallur tuleb eestlastele näpunäiteid jagama

Mullu maailma parimaks rannajalgpalluriks tunnistatud João Victor Saraiva, mängijanimega Madjer, tuleb juunikuus Eestisse, kus toimub 30 rannajalgpalli treeneri osavõtul FIFA seminar.

„Eestis on entusiastlikke rannajalgpalli treenereid, kuid nad kõik on nii-öelda iseõppinud. 9.-13. juunini toimuv koolitus Madjeri juhtimisel aitab kindlasti meil astuda järjekordset sammu õiges suunas,“ rõõmustas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Koolitus praegustele ja tulevastele rannajalgpalli treeneritele toimub Eesti Jalgpalli Liidu ruumides ning praktiline osa viiakse läbi Nõmme Spordikeskuses. „Oleme avanud registreerimise kümnele meistriliiga klubile – igaühel on võimalus välja panna kolm potentsiaalset treenerit,“ lisas Rei.

Madjer käis Eestis ka mullu augustis, kui Pärnu võõrustas rannajalgpalli Euroliiga superfinaali. Ründaja krooniti Portugali koosseisus toona ka A-divisjoni turniiri võitjaks. Lisaks on Madjeri auhinnakapis arvukalt individuaalseid auhindu – kahekordne maailma- ja viiekordne Euroopa meister on valitud maailma parimaks rannajalgpalluriks ning kroonitud lausa kolmel MMil parimaks väravakütiks