Videod

TV3 VIDEO | Suur skandaal! Katrin Lust v.s Veet Mano (120)

LISA KOMMENTAAR

beti19. mai 2016, 01:08
nägin ühte tantrafestivalil filmitud lõiku ,kuidas muidu toredad ja tagasihoidlikud naised ennast ####..jah aga nii palju tal väge on ,et oskab panna inimesed lollusi tegema
19. mai 2016, 09:25
Kusjuures püütakse igalpool selgeks teha, et vastutus lasub AINULT HAIGETEL, kes selliseid "tervendajatest" umbluutajaid külastavad.
Igal teol aga on tagajärg ja iga teo tegija vastutab ka oma tehtud teo tagajärgede eest.
Kui sellised "tervendajad" ei võta omale mingit vastutust, siis tasuks neil minna vastava arsti juurde ja võtta seal ametlik paber, kuhu on peale on kirjutatud, et see ja see "tervendaja" on "kukkuu" - vastutusvõimetu ja süüdimatu...
Alles siis saab öelda, et haige ise vastutab, et läks "kukkuuu" juurde, kes oli tegelikult vastutusvõimetu.
kena naine18. mai 2016, 17:29
Tubli Katrin! Paljastasid kaabaka ,kes haigete ja õnnetute pealt teenib ....ja tõsi sinu saates Manuu näitas ka oma tõelist nägu ,mis ei ole enam nii südamlik ja särav . Õnne ja Edu !
18. mai 2016, 17:22
Katrin Lust,said mis tahtsid,köik suure südamega inimesed vihkavad sind ja vaevalt et su söbranne pilve peal önnelik on.Millest aru ei saa,ei oska ,ära torgi.Lasid oma margi ikka täiega täis,odava kuulsuse januline aferist.Annaks jumal et sul ei tuleks roomates mönelt ravitsejalt abi paluda.Muide,saate teises osas olid sa omas elemendis,selline ihhat-ahhat.Aga Veet Manoga panid ämbrisse.Ja need, kes sind siin kiidavad on...,neil üksköik kelle kallal hambaid löksutada.
kus oli tegelik ämber?18. mai 2016, 18:25
Jätame nüüd selle "barbaarse" Katrin Lusti sinnapaika ning vaatame tervikut. Medalil on alati 2 külge ja teine külg on - Veet Mano enneaegne reaktsioon kogu sellele saatele. Oleks veel arusaadav, kui ta oleks seda teinud peale saadet, aga et tormati lausa enne saadet tegema, nujah, mütlemisainet on...
Kui inimene ajab oma asja puhta südametunnistusega ning teab ise, mida ta teeb, on sisemiselt aus nii enda kui teiste vastu, siis oleks ta lihtsalt kogu selle kammajaa peale õlgu kehitanud ning vait olnud. Seda enam, kui ta olevat lausa "nägija" , siis oleks pidanud juba ette nägema ka saate "barbaarset" sisu.
Kuid ta ei näinud ei ette ega ka taha ning tema käik enne saadet oli tegelikult kaitsepositsioon ja ka rünnak, mis aga tegelikult näitas ta enda ebakindlust, tasakaalutust ning kogu ta närviline olek oli, nagu varjataks midagi.
Küllap võib nii mõnigi asi tulla välja alles tükkmaad hiljem. Elame, näeme.
meie oma Andres palju etem18. mai 2016, 15:39
mul oleks vastik kui selline inetu ,karvane ja higine mees mind näpiks,öööääääk
jaamaülem18. mai 2016, 15:09
Tubli Katrin Lust! Hea saade oli. Tuld soolapuhujatele!
valelikud silmad18. mai 2016, 14:17
Tubli Kats! tõid lõpuks suli päevavalgele , neid kinnimakstud haipijaid ei tasu uskuda,järelikult neil omad kasud mängus.
18. mai 2016, 14:02
Usun Veet Mano vöimetesse! Tal on hea silmavaade ja ta on suure südamega,et tahab viimses hädas olijaid veel aidata.Au ja kiitus temale ja sarnaste vöimetega inimestele. Mu isale tehti aastaid tagasi operatsioon.Löigati lahti ja ömmeldi uuesti kinni,kogu lugu.Kirurg ütles,et seal polnud enam midagi teha,et elab vast paar nädalat.Saadeti koju surema.Üks kodukoha naine segas ravimi,isa hakkas vötma ja paranes ning elas veel 13 aastat.Ime oli sündinud.Inimesed,ärge süüdistage Veet Manot.Uskuge,on suurte vöimetega ja väega inimesi,austage neid.Kallistan teid köiki.Önne,tervist,armastust.
18. mai 2016, 14:02
turai mano18. mai 2016, 13:50
deluuna kes neid kõiki jõuab läbi käia
18. mai 2016, 13:29
Manoole ma ütlen 18. mai 2016, 13:11
18. mai 2016, 13:49
Pigem need kes manuud eesti tarnivad võtavad kabeda kopka.nagu saakalid tiirutavad ümber tema
manuul pole korralikku pediküürigi tehtud, kargab paljaste varvastega ringi
18. mai 2016, 14:18
Barbaarne saade võib ju Lusti poolt olla, kuid sellise ravija kohta tekkisid siiski mitmed küsimused:
Elu24 kirjutab:
___Veet Manolgi on südamemuresid üle elada tulnud — oli aegu, mil ta ei suutnud isegi haigla trenažööril liikuda. Ta sai aru, et see on seotud vale toitumisega, ta muutis toitumist ja on sellest ajast peale oma südame eest hoolitsenud. (Elu24)___
Kuidas mõjub tema südamele Veet Mano praegune ülekaalulisus?
___Tervendaja kinnitusel on tal ette näidata vähemalt 450 e-kirja, milles ta on inimestele pakkunud võimalust minna Saksamaale kliinikusse ravile ja sageli on ta ka selle eest maksnud. ___
Kas nende hulgas on ka eestlasi, kelle vähiravi on ta välismaal kinni maksnud või aitab ta ainult USA ja teisi välismaa kodanikke?
kallis pooltund18. mai 2016, 13:09
Läheks ka aga mulle meeldivad nooremad gigolod
,,,18. mai 2016, 15:39
ehk tuleb sinugi aeg.
Päästke need õnnetud naised18. mai 2016, 12:57
Huvitav ,kus on eesti meeste silmad ,kui selline kaabakas nende naisi silitab ,painutab ja mullikesi ajab ja seda veel ülikõva raha eest ?
f18. mai 2016, 13:17
pool saali on ka mehi täis ju
petisesilmad18. mai 2016, 12:36
see Suli tuleks maalt välja saata.
Raivo18. mai 2016, 12:27
Maksad raha,sured ära ja mano ütleb et ise oled süüdi.
Jumal hoia eestimaad18. mai 2016, 13:00
Erapraksises ka ju maksad kuigi see sama arst on riigihaiglas ka, viimases ebaviisakas aga erakabinetis nigu mesilasemesi
normaalne18. mai 2016, 13:04
Suitsetaja maksab ka eluaeg ravikindlustust 10% brutopalgast ja kui kopsuvähki sureb, siis on ise süüdi.
Ega 18. mai 2016, 12:14
siin ei ole ju midagi uut koik need tantralaagrid ja hingeabid mida inimestele pakutakse need ju koik maksavad ja inimesed lahevad sest nad otsivadki midagi mis neid rahustab ja aitab Lusti maine on nii alla kainud et koik mis ta kirjutab voi kuskil sona votab saab tugevat kriitikat
Turatsell18. mai 2016, 12:52
tantralaagris saab ju keppi ka selle raha eest
mamma18. mai 2016, 11:41
ma ei pea õigeks hinnalipikuga abi .. aga see on nende asi, kes selliselt teise ellu sekkuvad.
samas
ütles minu mäletamisel Kadri Luik, kelle surma Lust Manole ette heidab - minu elu, minu valikud, minu otsused. kui mõelda, siis hakkab natukene piinlik. ju. või on see hoopis omaste viha, mida saatega välja valatakse? igal juhul ei ole see "see", millest rääkis Kadri Luik.
pettunu18. mai 2016, 12:33
Samas Manol õigus kui ta nägi,et Kadri ( rahu tema hingele) ei tulnud ju vaid tervise pärast.
uudishimu jms ka. Kadunuke oli ju äärmuslik aga temaga nõus.Arstid kirjutavad vaid uusi ja uusi.
Ka mina lõpetasin ravimite võtmise(jalatrauma).Põletikurohud, valuvaigistid, maokaitsed.Lõpuks valuvaigistid ei aidanud enam ja siis läks asi antidepredeni, unerohtudeni, rahustiteni.Olin nagu zombi lõpuks.
Õnneks tutvusin alternatiivvalla tugeva massööriga, kes tegi minuga head tööd.Ka nägija.
Ja nüüd minu elus taas päike paistab. Tavameditsiin ju tapab kui lugeda infolehelt et üks näidustus aga terve A4 lehekülg vastunäidustusi.
no jah,18. mai 2016, 11:26
see saade oli sama mage nagu Lusti-piiga meik näos
Mees18. mai 2016, 11:16
Poole tunni eest 115€ !!!! Loll ei ole see kes küsib, LOLL on see kes maksab.
Arst18. mai 2016, 10:37
Olen arstiharidusega, pole kunagi pöördunud kunagi ühegi sensitiivi poole ja külastanud olen vaid hambaarsti.Olen nö omavastutusel :) Kuid oma suurimaks õnneks pean, et juhmakate ajakirjanikega pole seni kokkupuuteid olnud. Vaatasin üle selle Lusti saate ja mul hakkas tõsiselt hirm.Ütlen kohe, et pole Mano fänn, kuid põhimõtteliselt pole tema filosoofia vale, iseasi kas selle eest selliseid suuri summasid peab sissekasseerima...lihtsad tõed ju... Aga lase rumal, harimatu ja kättemaksuhimuline ajakirjanik teemat käsitlema, siit tekib juba probleem. Mis teema see nendel lapsajakirjanikel üldse viimasel ajal ravitsejatega katkuda on: enne Riina Raudsik , nüüd Mano. kes on järgmine. Kuulge rumalad ja tigedad end ajakirjanikuks nimetavad lapsed, kel puudub igasugune sisemine hingeharidus , med. haridusest ei räägigi....hallooo! inimesed surevadki ja kes on selles süüdi? Süüdlase otsimise teema siin omaette teema...eestlane ju muud moodi ei oska eladagi, igale elusündmusele tuleb siin maal leida süüdlane. Ise olen seisukohal, et tüdruk oleks oleks võib olla surnud ravimite kõval toimetesse juba varem kui ta poleks Manolt innustust saanud. See filosoofia on õige, et igaüks peab oma tervise eest vastutuse võtma ja võimalusel ravimiärist eemale hoidma. Õige toitumine ja õige mõtlemine on väärt valikud.Ja ajakirjanikul oleks ka aeg see asi endale selgeks teha. Ja ka see, et viha, kättemaksusoov ühildatuna kuulsuseihaga ei too sellele harimatule ajakirjanikust näitsiku tervisele samuti kasu.
18. mai 2016, 10:56
Jah, täiesti nõus Teiega...Lusti oli kohutav vaadata. Möödunud aastal käisin ise ka ühel Tartu Mano seminaril (30 euri...ettenähtud 3 tunni asemel...see läks kõvasti üle aja) ja minu kõrval oli üks priske jutukas härrasmees, kes vallatult puusi nõksutas...ja seletas,et
Mano päästis tema keerukast seljaopist. Naine oli ka kaasas ja ütles,et mees praktiliselt
enam voodist ei tõusnudki.Vähemalt tean ühte näidet. Aga ise tulin ka vallatus tujus sealt,
inimene rääkis lihtsaid tõdesid elust jne.
Samas käib ju nn riigiarstidele ka nn kitlipalga maksmine...avalik saladus ju. Oma lähedase
vähihaige (kodune lamaja) pistis tunnustatud tohter silmapilgutamata kopsaka raha taskusse...nii harjunud sellega. Jah, öeldakse et loll see kes annab aga valudes haige annab viimase.
Ei taha kedagi solvata .
enx18. mai 2016, 13:20
küsind seda ka ,palju neile maksti selle eest ,etnad manuud kiitsid .
Riigikodanik18. mai 2016, 11:23
Olen arst. Eelmine jutt ikka päris loll jama. Olen oma silmaga näinud kuidas hr. Mano käib koomas ja ajukahjustusega inimese juures . Väites et kohe nüüd tekib paranemine. Et teeme kõik nüüd kalli ja kohe läheb paremaks . Keelen kuidas Inimesed maksavad minu jaoks suuri summasid vaid selle pärast , et hr. Mano kohale tuleks . Kahjuks nagu aju enam nagu ei ole peale traumat. Ja haige ikka sureb-- mis pidigi juhtuma. See ei ole ei esteetiline ega ka ka eetiline. Anda valesid lootuseid. See on ALATU. Ma tõesti ei taha anda hinnangut -- kas inimene mängib teiste inimeste tunnetega ,et saada endale kasu. Või on ta lihtsalt sotsiopaat, või veel hullem psühhopaat. Või inimene, kes on V.A.M. (uurige välja ,mis see on ) . Kuigi hetkel arstina ütlen ,et mees on sostiopaat. Võimalik ,et eksin ja lihtsalt hea ärimees. Samuti ei tea ,kes on tindini..uja pr. Lust-- ei huvita. Aga teema ,mis ta käima lükanud on-- on hea. Aga härra Mano tegemistes ei ole ikka kõik korras. Ja ta on teeb teatud juhtudel hoopis kahju kui kasu -- saades ise palju kasu. Ka see on eetiline-- jäägi iga ühe jaoks ise otsustada.
Sostiopaadile18. mai 2016, 12:04
kuule, arst teiesugused isegi ei peatu oma nn visiitidega kooljate haigevoodi mann, lehvite tähtsate nägudega mööda ja musta huumorina võiks öelda et üle
ühe lükkate külma ja keegi ei kirjuta üks halb sõna
Ju tundsid vist puudutatuna,et nii vähe pistetakse. Tean,et vihkate kommikarpe ja lilli.Nõukaajal ühele arstile toodi ka neid karpe...see viis poejuhatajast sõbranna juurde...pandi müüki...ja ohh ülla ülla kui vanaproua tuli ostetud karbiga poodi tagasi kuna oli leidnud sealt vahelt 25 rubla.
irw18. mai 2016, 12:14
Arst ,kes ei suuda isegi kirjutada sõna sotsiopaat
Arsti vale taktika18. mai 2016, 11:34
Reporter näitas selgelt igale arusaamatule, millised kalgid silmad on sellel aferistil.
Ei sõnakest kaastundest.
Kas teine multifleksi haige ei öelnud selgelt välja, et Mano keelas rohtude võtmise.
Ja sellise kommentaari kirjutas arst. Ilmselt on ta ikkagi posija raha-meeskonnast hoopis!
Aga küllap Maksuamet annab varsti selgituse.
k18. mai 2016, 11:57
Minul on endal ka multipleks. Minul ei soovitanud üks endine neuroloog (pensionil, aga tegeleb endiselt meditsiini vallas) uusi rohtusid võtta. Arvestades kui palju on kõrvaltoimed, alustades sellest, et teada on mitu juhtu konkreetse ravimiga, kus inimsed on surnud või koomase sattunud, aga sellest sulle muidugi ravi määravad arstid ei räägi. Nii et see pole sugugi kindel, et nende rohtudega oluliselt parem saaks. NB! see et ta kalk oleks, mina olen õppinud pigem eemale hoidma inimestest, kes sinusse liigse emotsionaalsusega suhtuvad ja kangesti ravida tahavad. NB! Manoga pole kunagi kokku puutunud.
18. mai 2016, 09:19
Rahvas,talitsege oma raevu!Vale inimese peale haugute!Vötke Lust käsile,ta on selle ära teeninud.Kuulsusejanuline aferist!Las räägib neist Londoni afääridest,kus ta olla lustinud.Anu Saagim,palun värskenda köigi mälu.Lust,kus on Omar,miks sa sellest ei kirjuta?Lust vassib igal sammul.Aga et inimene ravitseja juurde läheb,on see olnud igaühe oma tahe ja Veet Mano pole vägisi kellegi taskust raha vötnud.Ülivöimetega inimeste vastu peab olema austus ja armastus.Ise ei ole kunagi käinud,aga teen möttes Veet Manole praegu ise suure kalli.Aitäh,et sa olemas oled.Sa oled vöimas,oleme uhked su üle!
vanaema18. mai 2016, 09:40
Oled ikka terve mõistuse juures? Tundub, nagu elaks Põhja Koreas.
18. mai 2016, 11:39
Mis puutub siia Omar ja Lusti London? Me räägime praegu sharlatanidest. Saate alguses sclerosis multiplex'i põdev ja vaevu trepist üles astuv haige naine ise mainis otseeetris, et Veet Mano ütles, et "ta on naise tervendanud" ja enam ta ei pea rohtusid võtma.
Need aga kes maksuametile maksmata maksude pärast tagajalgadele tõusid, on natuke naiivikud. Ega tegu ei ole paari üksikjuhtumiga, vaid niiviisi tegutsetakse/tegutseti ilmselt järjepidevalt ja aastast aastasse..
uu18. mai 2016, 07:36
Kui sul on tõsine terviseprobleem , mis pidevalt sind valuga piinab ja arst pakub vaid valuvaigisteid, siis kaob jõud.
Arst ei saa aidata. Arst ei tea midagi psühholoogiast, käitumisest, isegi karjub su peale...
Miks ei peaks siis olema psühholoogiliste võimetega inimesi, kes annavad inimesele uut jõudu. Kui arst võib su peale riigiolt oma palka saades karjuda, miks ei võiks siis sinusse inimlikult suhtuv psühholoog oma tänuväärse gtöö eest sinult palka võtta. Kaotada pole sul ju muud kui Raha.
m18. mai 2016, 07:30
promotakse mingeid pätte,kes õnnetute pealt teenivad.
Aura18. mai 2016, 07:19
Kommentaarid ei ilmu, miski justkui takistaks - äkki külmunud emotsioonid?
Kahtlane18. mai 2016, 07:01
Kahtlane tegelane on see Mano igal juhul.Olen teda paar korda varem TV-s näinud ja ta ei tee muud, kui ajab seosetut möga ja kallistab igaüht.No mina küll ei taha, et iga vanamees mind kallistab, ja mitte ka iga moor.
Raivo18. mai 2016, 06:57
Miks mano sugustel pättidel lastakse tegutseda.
Raivo18. mai 2016, 06:56
Miks mano sugustel pättidel lastakse tegutseda.
viitmanuud jms tegelased18. mai 2016, 06:44
See on kahe otsaga asi. Ühest küljest imestan, et on lolle, kes on nõus maksma hingehinda, et seda papit kallistada. Teisest küljest saan aru, et lootusetutele haigetele, kus arstid enam lootust ei anna, on sellised papid absoluutselt omal kohal. See on see viimane õlekõrs, mis süstib lootust ja positiivsust. Iseasi, kas kogu see tingeltangel peab nii palju maksma. Selle koha pealt ma mõtlengi, et Mano on ärimiis, kellel tõenäoliselt on suht pohhui, peaasi, et pappi tuleb. Vot mina küll surijate pealt rikastuda ei tahaks, ausalt. Kuid tean, et inimkond on seda teinud alati. See oli, on ja jääb.
Kadri Luigele (puhaku ta rahus) olid arstid korduvalt öelnud (saatest kuuldu põhjal), et lootust enam pole. Ning ravi otsustaski ta ise seetõttu pooleli jätta. Veet Mano selles süüdi pole.
Kui Veet Mano milleski süüdi on, siis selles, et külma kõhuga koorib viimses hädas olijatelt krõbedaid summasid. Kui tegemist oleks tõelise ravitsejaga, siis ta ei teeks seda materiaalse kasu saamise nimel, mis minu meelest on nõidade võime säilimise koha pealt (kui raamatuid lugeda) hädavajalik. Kui sind on õnnistatud ravitseja võimetega, siis sa pead seda kasutama inimeste aitamiseks, kuid ilma omakasu saamata.
Samasugune soolapuhuja on see blondiin TLC pealt, kes räägib surnutega.
uu18. mai 2016, 06:49
jah, kasu ei tohi saada, peab aitama tasuta, kui sul võimed on.
Aga sööma peab ka see kellel võimed on.
onuheino18. mai 2016, 10:05
Aga tööl käimine on nagu absoluutselt välistatud, jah?
A18. mai 2016, 06:57
Ei ole nad kedagi ravitsenud,ainult lollitavad inimesi.
SKANDAAL ! SANDAAL18. mai 2016, 06:40
Enne olematu seni nägematu astuge ligi astuge ligi. Aga ausal siis õige paljastus neid " staare " peaks ju olema piisavalt palju juba nähtud.
suvepäike18. mai 2016, 05:44
Siinseid kommentaare lugedes,tundub nagu elaks sügaval keskajal.Sel ajal tiriti kõik iseravitsejad ja soolapuhujad tuleriidale.Inimesed,ärge olge õelad,Mano ei võta raha ju vägisi ära,see on vabatahtlik.
Ja miks lähevad inimesed abi otsima alles siis kui häda käes,tervist tagasi soovides,ollakse nõus maksma kullahinda,seda ka tavameditsiini osas.Aga lõpuks saame aidata ennast ainult ise,oma mõistuse ja tahtmisega.
riigimeditsiinivastane18. mai 2016, 06:42
aga minu vähihaigelt isalt võttis arst silmapilgutamata 200 eurot ja teadis et paari päeva küsimus
arstid on väga aplad nn taskupalka saama....MIKS SEE TOHUTU LUST SEDA EI UURI
to riigimeditsiini....18. mai 2016, 11:27
Taskupalk maksjale samasugune vabatahtlik väljaminek nagu Maanudele ja muudele udu-teaduste professoritele makstav raha - oma asi kui paremat kohta kulutamiseks ei leia.
Ei tea18. mai 2016, 05:18
mis Lust tahtis saavutada sest kes usuvad need usuvad kindlalt edasi. Ja käivad kes kust abi saab. Praegu peaks käima vaidlus kes presidendiks saab ja kuulata kuidas tulevane president lubab rahva elu parandada. Sensitiivid ja noiad on eestis olnud enne arste. Ja venelastel on ytlus arsti juurde minekust et tam ykrobjat bystro. Et kiiresti aetakse hauda. See pole nagu midagi voi ? Ohtuleht korjab tasuliste artiklite pealt suuri summasid et niisuguste kirjanikele honorane maksta. Ka olen kuulnud et mitte väikesi.
200 miljonit dollarit18. mai 2016, 03:27
ülemailmne ravitseja ja ennustaja tädi teenis 200 miljonit. USA võimud tabasid ta skeemitamised..
sel mehel veel pikk maa ju minna, et selline raha teiste hädadelt teenida.
18. mai 2016, 11:51
Nuuh, kui Mano ütles et 20.000 eestimaalast on juba ta juurest läbi käinud ja korruta see arv kasvõi keskmise 100 euroga, siis tuleb tal juba 2 miljonit kokku.
10 aasta pärast teeb ta sellele ennustajale silmad ette.
mälukas18. mai 2016, 00:57
Kas see on seesama, kes Inglismaalt koos oma murjanist sõbraga eestlasi sõimas ja Eestit maha tegii?
Mari18. mai 2016, 00:04
Volli on suurte võimetega , olen ise kogenud. See Mano on aga selge udutaja. Karjumise ja tantsuga saab ehk pisut toetada vaimuhaigeid, aga öelda, et ravimid pole enam vajalikud, see lõhnab juba kriminaalasja moodi.
Riigil näpud põhjas18. mai 2016, 00:35
Inimesed on ametliku meditsiini vastu ikka väga usalduse kaotanud, et on sunnitud posijate abile lootma!?
lobassonile 18. mai 2016, 00:50
Milles see riigi süü on , kui inimesed tahavad tagasi keskaega ? Arstiabi ja haridus on Eestis väga heal tasemel .
Kas lobassov ironiseerib?18. mai 2016, 06:52
Tänapäeval levib reformidega vaid pealiskaudus ja bürokraatia. Õigeid med-töötajaid nagu ka politseinikke, koondatakse.
http://www.ohtuleht.ee/688246/mare-liiger-kiirabi-nutab-toojoupuuduse-ule-samal-ajal-aetakse-inimesi...
usukadu...18. mai 2016, 11:31
Neid posijaid liikus ka "kuldsel" nõukaajal kui meditsiin oli tasuta tarbimiseks. Lihtsalt avalikku toimetamist ei olnud. Sussutati nurgatagustes ja koguneti mõne inimese poole kokku. Kaika-Laine ja Äksi-nõid olid neist ehk tuntuimad.
Katrin Lust on lihtsalt nõme18. mai 2016, 00:02
imestab, et Vet Manol polnudisegi kurbust näos,ei peagi olema,inimesi sureb igal pool,ja üldse on keegi kade,et tahab VET MANOLE halba teha ja katrin lust tahtis nüüd maru avastuse tehamei teinud,ennast tegi lolliks vastikuks.
Suhteline värk18. mai 2016, 00:33
Minuteada on Mano kodumaal suremine pidulik ja rõõmus sündmus!
to 00. 0218. mai 2016, 03:33
Ilmselt sulle makstakse selle kommi eest.
Ükski normaalne inimene ei saa sellist kommi kirjutada.
ei mulle ei maksa mitte keegi18. mai 2016, 06:23
kalle17. mai 2016, 23:55
Rasvased hinnad on küll sellel nn ravitsejal. Päris piinlik lugu küll, haigetelt ja õnnetutelt sellist raha sisse kasseerida. Huvitav, kui kuulus ta mujal maailmas ka on?
praksis igal pool18. mai 2016, 01:11
nii kuulus, et Venes on tal "abikaasa",kes hästi vene hinge tunneb ja koorida mõistab (mitte kartulit sealjuures)
uurisin 18. mai 2016, 15:37
Floridas tedaei tunta ,aga ameerika suur ja lai
kuhu kadus kommentaar17. mai 2016, 23:45
ewf17. mai 2016, 23:45
Stalini ajal oleks sellised petturid saanud 25 pluss 5. Uut Stalinit oleks siia vaja.
18. mai 2016, 00:59
Ved Mano on siiski17. mai 2016, 23:45
talentja see tüdruk oleks nagunii surnud,vet Mano ei tapud ju teda ära,samuti kirjutas tervendaja Volli, et talle heideti ette kui üks patsient suri,kes naguni oleks surnud,selle pole ravitsejad süüdi
Vet Mano on aidanud paljusid ,nagu Volligi.Keegi kadedusest tahab lihtsalt halba teha.
to Mano on siiski 23. 4518. mai 2016, 03:35
Kinnimakstud oled või, et sellist jama kirjutad?
Mano ju soovitas loobuda ravimite tarvitamisest.
Hei17. mai 2016, 23:19
Omar on unustatud teema vä?
positiivsus17. mai 2016, 23:19
Meil siin riigis on ikka naiivseid inimesi palju. Kahju vaadata neid, kes loobivad raha tuulde. Võtke muusika kaasa ja minge karjuge nii palju metsas või kusagil inimtühjas kohas ilma rahata. Jääb see raha alles. Minge kallistage sugulasi tuttavaid ja raha jääb alles. Miks maksta selle eest raha. Ja ärge juustu sööge. Juust on saatanast ja kurja juur Teie haigustes. Kallid inimesed mõelge ise positiivselt, unustage ära oma haigus ja nautige elu nii, kuidas saate. Seda saate Te kõik ilma rahata teha. Positiivsus parandab Teie enesetunde palju paremini ja kui Te tunnetate viha minge metsa ja karjuge, kui teisiti ei saa. Elage enda mõistusega mitte teise inimese mõistusega. See see inimene ei suuda Teid päästa surma eest. Tuleb mis tuleb aga elage enda mõistusega ja positiivselt.
Nai Vist18. mai 2016, 00:45
Kas oma ühetoalises ei tohi karjuda?
Terviseabi on ikka vaja - kohe lähen viin oma rahad apteeki, kus juurdehindlus on ca 400%.
jj18. mai 2016, 06:23
mets ei ole karjumiseks. Nii tsiviliseeritud ei saa Eesti inimene olla, et loodust oma röökimisega reostada.
see mees17. mai 2016, 23:07
on lihtsalt üksjärjekordne väljamaa onu, kes tahab lihtsameelsetel aborigeenidel nahka üle kõrvade tõmmata. On nüüd lihtsalt järjega meie maale jõudnud, sest mujal äri enam ei õitse.
manomees17. mai 2016, 22:50
Tegemist ei ole kindlasti selgeltnägijaga, sai käidud tema nö seminaril ja läbitud tema poolepäevane programm...mis seisnes ümisedes, tantsides,lauldes,seistes,istudes,vehkides,silmad kinni olekus, silmad lahti olekus,käest kinni hoides,hüpates,keerutades ja veel mõned variandid..tegu on lihtsalt positiivse inimesega, kes ütleb sulle korduvalt, kui ilus sa oled, kui ilus on sinu naaber, kallista, kallista kõike ja koguaeg. ära häbene, lase lõdvaks. mõtle kui ilus sa oled. taob sulle seda nii kaua pähe, lootes et lõpuks ise ka seda uskuma hakkad.
17. mai 2016, 23:12
Tegemist on lihtlabase ärikaga. 20 000 eestlast läbi käinud, kellelt võetud meeletu tasu, ja Seminar OÜ ise on maksuametile võlgu? Ju siis kardavad peale selle saadet maksuameti sisseastumist. Eks seepärast ka mõni seedake viskus kommentaariumi ambrazuurile kritiseerijaid maha tegema ning postimehes ilmus enne saadet meeleheitlik vastusaade. Ebakindlus? Hirm vahele jäämise eest? Juba ammu aastaid tagasi on öeldud, et ega selle mehe silmad ei ole just positiivsed ja heatahtlikud. Jutuga uimastab ära.
Vaatleja17. mai 2016, 22:23
Selgelt nägijad ehk selged petjad tegemist ei ole tavaliste pättidega kes varastavad rahakotti või automaki. Tegemist on inimestega kes tegelevad inimesega kui ta otsib nö viimast õlekõrt. Kõige hullemad ongi need ravitsejad kes soovitavad inimesel eemalduda tava meditsiinist isikliku kasu eesmärgil ehk tänapäeva selgeltnägijad. Ravitsejaks võiks nimetada ehk Kaika Lainet tema soovitas lisaks tava meditsiinile kasutada looduslike taimi. Muide räägin omast kogemusest olin ka kunagi hädas "selgeltnägidad" kelle juures käisin ainult suurendasid seda.
Ei usu udu jaburdusi17. mai 2016, 22:11
Ei usu ühtegi soolapuhujat, selgeltnägijat ja muud sellist rahvast.Põhiliselt on nad head jutuvestjad ja sugereerivad lihtsameelseid inimesi, et neilt siis tasuks raha küsida ja mitte vähe.Mõned on kogu oma vara sellistele šarlatanidele andnud.Ja kindlasti ei ole nad riigi maksumaksjad, sest ametlikult ju sellist töökohta nagu "selgelt nägija, šarlatan jne" pole olemas, aga lihtsameelsed külvavad nad rahaga üle.Siin ju lai tööpõld politseile ja maksuametile.
aruline18. mai 2016, 08:05
nähh, see kommentaar kõlab realistlikult. Kirjeldus vastab 101 prossa ka poliitikute ( ka meie poliitikute) kohta. Õnnis on see, kes usub. Päris ilma usuta ka ei saa edasi elada. Niiet- see Veet on õlekõrs, millest uppuja haarab. Kas uppuja ise ka viitsib jalgu hakata liigutama, et vee peal püsida on iselugu. Tavalislet oodatakse, et sõrmenipsuga võetakse valu ära nagu filmis. aga päris elu ei ole film. Lusti kohta niipalju, et ükskõik , mis teema see naine üles võtab , ikka lahmib tühja. Tavapäraselt ei jõua ta mitte kusagile välja. Sellegi saatega võttis ära viimasegi lootuse, mille najal ehk õnnetud oma viimaseid päevi elada püüavad . Asemele ei pakkunud aga mitte midagi . Aga Karma- see on olemas. Niiet, kes teab- pool tundi telkukuulsust j a vbl mõne aasta pärast kuuleme hoopis kuidas Lust ise posijate ja selgeltnägijate poole pöördub.
18. mai 2016, 12:02
või maanod ja seedad jäävad ise haigeks ning jooksevad tavameditsiinist abi saama. miks ravijal maanol endal on priske kõhuke ees, olgu mõtlemisainet. ega ta ometi juustu ei söö?
Syydistus17. mai 2016, 21:38
selline et Mano voib Lusti kohtusse kaevata. Lisan veel et mina ei ole Mano fänn kartin ei ole ytleja kes syydi ja kes ei.
?17. mai 2016, 22:23
Sinu tekst , selle mõte ja oskuslik tähtede kasutamine viitab , et teid on täna mingi tugeva asjaga pähe löödud ? Kas kaebad kohtusse ?
to ?17. mai 2016, 22:48
Loe oma tekst läbi ja ütle, kas on normaalne?
Ei ole Syydistus.
Horros17. mai 2016, 21:37
Sellised Veet Manod käivadki noatera peal, kõik oleks justkui õige aga reaalsuses on samasugused lihtsameelsete ja ausate inimeste petjad.
.
Kui muidu pannakse väijsema kaliibriga sarnased tegijad lihtsalt vangi, siis nüüd ongi vaja kaasust, et lõpetada inimeste petmine ja häma.
.
Aga eks see vähe tänamatu töö ole, nagu mitmepealinse lohe peade löömine, raiud ühe maha kasvab kolm uut.
Kes müüb helmekesi või nn kristalle, teine taas pööritab silmi ja manab õnne ning õnnetust, kolmas naudib lihtsalt televisioonilikku kuulsust. :D
.
Lusti ideed on muidugi sageli samast valdkonnast.
Oh aegu17. mai 2016, 21:33
Katrin otsib skandaali ja ei põrku millegi ees tagsi. Samuti kui ta neid Londoni erapidusid rahva ette tiris. No nüüd skandaalimaterjali vähe, Veet ilmselt ei olnud nii "lahke" tema vastu ja nüüd suur skandaal. Inimene vastutabki ise ja ainult ise oma elu ja surma eest ja seda edasi lükata võivad tal aidata kas arstid või selgeltnägijad, aga kui surm peab tulema, siis ta ikka tuleb.
antud17. mai 2016, 21:47
kontekstis oleks ikka Katrin pidanud olema ,,lahke"
sallija17. mai 2016, 21:54
oh ei17. mai 2016, 23:43
mingitest londoni staaride pidudest ta osa ei võtnud. pettis kroonikalt raha välja. kirjutas lugusid maha brittide kollastest lehtedest ja lisas photoshopitud pildid. ja kroonika maksis hästi. kuni saagim korraldas lusti pettuste paljastamise. naljamehed kanal2-st küsisid lustilt, miks tal need peod ära lõppesid. lust ütles, et ta sai vanemaks ja tüdines pidudest ära. kroonikas inglaste koorekihi pidude kajastamine lõppes siis, kui lust oli vist 24-aastane. õige aeg pidutsemise lõpetamiseks. kokkuvõtteks -lust on ise juba varases nooruses paras kelm ja raha väljapetja olnud. pole teada, millega ta veel vanemas eas hakkama võib saada.
23:43-le18. mai 2016, 01:15
Kas kaitsesid nüüd korralikult Manot ja tema äri?
Eimi17. mai 2016, 21:31
Inimesed tassivad oma raha nn. selgeltnägijatele, kuna neid võib suu ammuli kuulata ja noogutada ja kui vaja, siis süüdistada, aga ise pole vaja mõelda. Ise mõelda ja otsustada oma elu üle on ju väga raske. ja mõistust on ikka ka vaja..,
Et kas17. mai 2016, 21:30
ajalehel ja televiisoril pole midagi asjalikumat teha kui rahaahnete? inimeste kukevoistlusega oma ruumi täita?
puhas reklaam saatele. mingit skandaali pole17. mai 2016, 21:28
kui veet tahaks, siis paneks ta selle lustikummugi klõps kinni ja kogu lugu.
Jõudu Katrin Lustile , ära anna alla .17. mai 2016, 21:28
Hullunud jüngrid on hakanud vist peale artiklit sekti juhile küsimusi esitama . Ringkaitse organiseerimine käib ja varsti asuvad teenelist maagi kaitsma ka kerrod ja muud silmapunnitajad .
17. mai 2016, 21:42
Pole ka ime, et ta jüngrid tormasid teda kaitsma. Äkki libisebki rahaallikas käest ja enam ei tulegi Eestisse. Vahendusfirma Seminar OÜ, kes teda meie maale tassib, on ju maksevõlglane.
Raivo17. mai 2016, 21:22
Vaadake enne kommenteerimist saadet ja kuulake mano vastuseid.siis saate tõele lähemale
Ärni17. mai 2016, 21:22
See Veet Mano näeb välja nagu Aivar Pohlak.. Vôi pikkade juustega Jürgen Ligi..
ärnile17. mai 2016, 23:42
no krt, nii kole, kui süüdimõistetud sadist pohlak, kes oma naist ja laste ema aastakümneid jõhkralt peksis, nii koledat inimest ei olegi teist.
17. mai 2016, 21:21
Üks asi on tõestada kellegi võimeid või võimetust, aga kellegi surmas süüdistada on siiski midagi muud ja selles osas teeb küll Lust vea. Olematu materjaliga minna teist süüdistama Kadri Luige surmas, on jabur. Siinkohal ei anna Katrin endale ilmselgelt aru kui tõsises asjas ta praegu teist inimest süüdistab, seda enam, et Kadri Luige puhul oli tegu väga haige inimesega- insult, süda jne ja seda juba varasemast ajast. Puhaku ta rahus. Lustile soovitan natuke ka peeglisse vaadata ja hoogu maha võtta.Sellisel juhul tuleks kõik süüpinki lüüa, kes soovitasid Kadril tervislikult toituda ja end ehk rohkem hoida. Ma ei ole käinud Veet Mano juures, aga leian siiski, et see on igaühe enda valik, kuhu ta otsustab minna ja saan ka aru inimestest, kes lähevad. Ei ole vaja ju kedagi hukka mõista seepärast, et ta on lootusetus olukorras ehk ja ei saagi tavameditsiiinist abi ning näeb valgusekiirt ehk alternatiivmeditsiinis. Ega sellest ilmselt ka enne aru ei saada kui ise selles seisus ei olda.
Kes kuidas 17. mai 2016, 21:18
7.päeva adventist17. mai 2016, 21:17
Miks on ekstrasensid ja nõiad ohtlikud,sest nad panevad inimese uskuma spiritismi,asi on nii,et inimestele ei ilmu surnud,vaid hoopis langenud inglid,kes võtavad jäljendada surnu hääle,välimuse ja isikliku info ja inimene ongi petetud ja lummuses ja kurjade olevuste kontrolli all.
Õige seisukoht17. mai 2016, 21:17
Katrinil! Tegemist on ikkagi sarlataniga ja Katrin julgeb selliseid asju välja öelda. Mano tahab lihtsalt lollidelt raha ära võtta.
Kadi17. mai 2016, 23:11
Kadrile oli korduvalt ja korduvalt arstide poolt öeldud, et on ime et ta ikka veel elab ja see elu ei saa enam kaua kesta. Kümned tabletid iga päev, aina uued ja uued lisamürgid organismile... Miks Katrin arste ei süüdista? Kadri elu oleks sama kaua kestnud nii arstidega kui arstideta, nii Manoga kui Manota. Labane on oma surnud sõbranna arvel omale kuulsust teenida.
Lp.Kadi 23.11,17.0518. mai 2016, 06:29
200% Teie kommentaariga päri!Paremini enam ei saaks-lihtne ja loogiline!Miks hakatakse tihti kellegi surmas n.ö. süüdlasi otsima?Et "karistada"?Oma elunatukese küljes ripub ju meist igaüks kinni,kas pole?Kui viimane häda käes,võib ka suurim skeptik haiglaustest kaugemalt abi otsida.Ise-asi,kas leiab.Õnnelikku ja tervet elu kõigile!
Katrin on kirjutanud17. mai 2016, 21:16
palju artikleid mis minule peale ei lähe. Mina ei ole oma arvamust peale surunud. Sest nagu oeldakse kellele meeldib ema ja kellele tytar. Praegu on tegemist vordväärsete aferistidega?
no ja siis ?17. mai 2016, 21:16
Käesoleva aasta märtsis saavutas Itaalia riigivõlg ajaloolise kõrgtaseme ehk 2,228 triljonit eurot, selgub keskpanga andmetest.
Senine rekord 2,218 triljonit eurot pärines 2015. aasta märtsist, vahendab Dienas Bizness.
Võrreldes veebruariga on Itaalia võlakoormale lisandunud 14 miljardit eurot. Eurostati andmetel moodustas Itaalia riigivõlg 2015. aasta lõpu seisuga 132,7 protsenti riigi sisemajanduse kogutoodangust (SKT). Rebib Kreekast mõõda. Tuleks ka laenud kustutada, nagu Kreekal.
Ära17. mai 2016, 21:18
eksisid? Mis see Itaalia riigivõlg siia puutub?
pede200317. mai 2016, 21:16
Ja selles surmas saab süüdistada ainult tüdrukut ennast, et mingi World Of Warcrafti nõidade juures ravil käis.
pede200317. mai 2016, 21:07
Manson tahab lihtsalt raha teenida, ärge segage mehe tööd !
Vabandust, aga17. mai 2016, 21:07
võta üks ja viska teist
17. mai 2016, 21:06
Aktiviseerus vasturünnak Veet Mano kaitsjate poolt. Tavaline meetod - hakata süüdistama neid, kes julgevad kritiseerida. Vaene Saagim, kes ise on Lusti vastane, ei saa oma artiklile kommentaare. Las ta seal omas elu nurgas nukrutseb.
Miks te kustutate17. mai 2016, 21:06
minu kirjutise? Kas Lust ei tahagi enam Omarit Eestisse tuua?
pede200317. mai 2016, 21:03
See lõng on nagu Charles Manson
Mismottes tubli?17. mai 2016, 21:02
Et tahab koigest hingest Omarit eestisse tuua voi.
vikkat17. mai 2016, 20:48
Katrin on tubli,too see soolapuhuja päevavalgele!