Rannajalgpall
17. juuni 2016, 02:58

RANNALIIGA | FC Üksjalgvärav/Vitamin Well leiutas enda sümbollooma valides välja täiesti uue looma

Rannajalgpalli Eesti meistrivõistluste eel vastasid kõik kõrgliiga meeskonnad Õhtulehe 10 küsimusele. Loe FC Üksjalgvärav/Vitamin Well tiimi vastuseid.

1. Mis on eesmärk hooajal 2016? Hooaja eesmärgiks on kindlustada koht meistriliigasse ka järgmiseks hooajaks. Ideaalis on koht tabeli keskel, mille saavutamiseks tuleb kindlasti kõvasti pingutada ja vaeva näha. Rannajalgpallis on kõik võimalik, kui oskad seda mängu mõistusega mängida. Loomulikult on natukene vaja ka õnne.

2. Milline loom teie meeskonda kõige paremini sümboliseerib ja miks? Kui saaks ise mingi looma välja mõelda, siis oleks selleks tööloom. Tõsiselt mõeldes võiks see olla äkki gepard. Ta on piisavalt tõsiseltvõetav, ettearvamatu, tark, kiire ja salakaval ning mõnikord ka kohmakas. Meil on vastava iseloomujoontega mängijad meeskonnas täitsa olemas.

3. Kes ja miks on Eesti parim rannajalgpallur? Kristjan Marmor. Selles ei ole kahtlustki. Ääretult tark ja tasakaalukas mängija, kes suudab kiiresti teha õigel ajal õigeid otsuseid. Loodan, et ta teeb see aasta ilusa comebacki. Eesti rannajalgpall vajab seda meest.

4. Lõpeta tõsielus juhtunud sündmuse põhjal lause: Läksime Pärnu randa, aga mängud olid juba alanud.

5. Millist reeglit tahaksite rannajalgpallis muuta? Midagi konkreetset peab tegema käärlöögi eelise ja takistuse piiride täpsustamiseks. Ma saan täielikult aru, et see on rannajalgpalli ilu ja võlu, kuid hetkel on kahjuks piirid üsna hägused. Tihti on kohtuniku vile sarnases olukorras väga erinev. See asi tuleb selgemaks ja konkreetsemaks teha.

6. Milline teie meeskonna liige on naiste lemmik ja miks? Vot see küsimus oleks pidanud minema hoopis naisfännide kapsaaeda. Mina pakuksin Mihkel Paapsit, kes on mees oma parimates aastates. Praegugi peaks ta pikutama kusagil soojal maal päikese käes.

7. Kui meeskond võidab, siis preemiaks passib kõige paremini ilmselt väike lõõgastus meie toetajate juures Alexmajas või Sunset lounges.

8. Nimeta Eesti meistrivõistluste medalikolmik 2016? ValiceCar, Augur, Peugeot.

9. Milline muusikapala on mängu-eelse soojenduse tarbeks kõige paslikum ja miks? See peaks olema midagi sellist, mis käima tõmbab, sest tihtipeale on mängude algusminutid üsna uinutavad. Pakuks midagi Lordylt.

10. Kui rannajalgpalli poleks olemas, siis oleks üks osa elustiilist puudu.