Tallinna Peugeot rannajalgpallimeeskond on valitsev Eesti meister.
Rannajalgpall
20. juuni 2016, 14:42

RANNALIIGA | Tiitlikaitsja Peugeot - hooaja üks eesmärk juba täidetud!

Rannajalgpalli Eesti meistrivõistluste eel vastasid kõik kõrgliiga meeskonnad Õhtulehe 10 küsimusele. Loe tiitlikaitsja Tallinna Peugeot' tiimi vastuseid.

1. Mis on eesmärk hooajal 2016? Euroopas oli eesmärk võtta esimene võit meistrite liiga võistlustel ning sellega saime juba hakkama. Usun, et see annab usku ja motivatsiooni ka teistele Eesti klubidele. Näitasime, et ka väikese riigi klubi suudab suurematele vastu hakata ning loodan, et juba järgmisel aastal võime näha Eesti meisterklubi Euroopa 16 parema hulgas. Eestis on meil eesmärk kaitsta Eesti meistritiitlit.

2. Milline loom Teie meeskonda kõige paremini sümboliseerib ja miks? Lõvi - tark, tugev, kiire. Lõvi on ka Peugeot logo.

3. Kes ja miks on Eesti parim rannajalgpallur? Raku - annab endast alati 100% ja on suurepäraseks eeskujuks nii väljakul kui väljaspool. Eelmisel hooajal lõi ka kõige rohkem väravaid Eesti meistriliigas ja oli suureks abiks koondise eduloos.

4. Lõpeta tõsielus juhtunud sündmuse põhjal lause: "Läksime Pärnu randa, aga..." Mängud jäid ära seoses tormiga. See juhtus esimest korda sel aastal :)

5. Millist reeglit tahaksite rannajalgpallis muuta? Rahvusvahelistes mängudes tahaks võistlustele registreerida rohkem mängijaid. Praegu saab 12, kuid sellest jääb väheks. Mängureeglites ei muudaks midagi, kõik sobib.

6. Milline Teie meeskonna liige on naiste lemmik ja miks? Markus, me ise ka ei tea, miks. :)

7. Kui meeskond võidab, siis preemiaks passib kõige paremini... emotsioon, mis mängujärgselt meeskonnas valitseb.

8. Nimeta Eesti meistrivõistluste medalikolmik 2016? Augur, Nõmme, Peugeot. Paremusjärjestus on veel lahtine.

9. Milline muusikapala on mängu-eelse soojenduse tarbeks kõige paslikum ja miks? Meil on küll haruldaselt ühtne meeskond, aga mehed on siiski erinevad ning ka muusikamaitse on erinev. Mängu eel kuulab igaüks kõrvaklappidest oma lemmikmuusikat.

10. Kui rannajalgpalli poleks olemas, siis... te ei näeks meid nii tihti Pärnu rannas :)