Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpalli EMi uudised
10. juuli 2016, 16:01

Jalgpalli EMi finaalis jalgpallurit saatev Olga: tahaksin võtta Ronaldo käest kinni (10)

Iga jalgpallifänni unistus on EMi finaalmängus jalgpalluri käekõrval staadionile sammuda. 9-aastane Olga Simagina just seda täna Pariisis teebki.

Olga võitis võimaluse McDonalds's Player Escort 2016 kampaaniaga, kuhu ema ta registreeris. Tüdruk on suur jalgpallifänn ja isegi juba kaks aastat trennis käinud. Võidust kuuldes, oli neiu nii õnnelik, et hakkas nutma.

Tulihingelise jalgpallifännina on Olga perega koos üritanud vaadata peaaegu kõiki mänge. Kõige rohkem hoiab neiu pöialt Portugalile ja loodab just Portugali võistkonda finaalis näha. Olga lemmikmängijat ei ole keeruline ära arvata. Selleks on just sama võistkonna lipulaev Cristiano Ronaldo. "Kõige rohkem tahaksin võtta Ronaldo käest kinni," õhkab Olga lootusest ja ootusest.

"Minu tädi mängib ka jalgpalli ja on number seitse," põhjendab Olga seda, miks just Ronaldo tema lemmik on. Nimelt on neiu tädi Eesti naiste koondises ründajana mängiv Anastassia Morkovkina. Ka Olga ise mängib ründaja positsioonil ja kannab särki numbriga seitse.

Foto: Stanislav Moshkov

"Natukene pabistan, sest see on väga tähist mäng ja kui ma näiteks midagi valesti teen, siis mul on väga paha tuju" tunnistab tüdruk, et väike närv on sees.

Olga ise on jalgpalli mänginud kaks aastat. Enne Tallinnasse kolimist elas ta Narvas ja käis uisutrennis. Kolides jäi uisutrenni võimalus aga kaugeks ja tüdruku isa pakkus välja, et võiks ju jalgpalli mängida. "Kui ma esimest korda trenni läksin peatasin palli mitte jalaga vaid käega, aga nii ei tohi teha," meenutab neiu esimest trenni.

Foto: Stanislav Moshkov