Walesi koondislased lastega müramasFoto: DAMIEN MEYER
Jalgpalli EMi uudised
5. juuli 2016, 21:53

GALERII | Hüvasti nunnud pildid! UEFA: jätke lapsed koju! (7)

Walesi jalgpallikoondislased on kahte võitu EMi play-offis tähistanud oma lähedastega. Gareth Bale, Hal Robson-Kanu, Neil Taylor, Joe Ledley on kõik lõpuvile järgselt haaranud tribüünilt sülle oma lapsed ning jaganud oma karjääri suurimaid võite järeltuleva põlvkonnaga. Homses poolfinaalis on UEFA selle aga sisuliselt ära keelanud.

„Tegu on Euroopa meistrivõistlustega, mitte perepeoga,“ edastas võistlust korraldav alaliit Walesi koondisele sõnumi, et kui täna õnnestub poolfinaalis Portugal alistada, siis lastega tähistamist pintsaklipslased näha ei soovi.

„Staadion ei ole laste jaoks kõige turvalisem koht. Fännid võivad väljakule joosta ja töötajad hooldavad muru ohtlike masinatega,“ selgitas võistluste peakorraldaja Martin Kallan, miks on waleslastele vastav signaal antud.

Seega ei näe me pärast poolfinaalmatši enam neid toredaid fotosid, mis illustreerivad sega lugu ja on vutiportaalides üle maailma kogunud miljoneid vaatamisi. BBC tsiteerib ühte nimetut UEFA ametnikku: „Need pildid on toredad ja me ei ole 100 protsenti nende vastu, aga peame olema ettevaatlikud!“