Johnny Manziel ja Playboy-jänku Daisy LeaFoto: Vida Press
Kõmu
6. juuli 2016, 10:42

FOTOD | NFLi langev täht lustis koos Playboy-jänkuga ja jäi pläru suitsetamisega vahele

Üliedukas kolledžikarjäär ennustas, et mängujuht Johnny Manzielist saab Ameerika jalgpalli profiliigas NFLis samasugune superstaar nagu Tom Brady või Peyton Manning. Pärast kahte skandaalset aastat on tema karjäär aga sama hästi kui lõppenud.

2014. aastal värbas Cleveland Brownsi meeskond Manzieli NFLi drafti esimeses ringis, ent profiliigas pole ta suutnud ülikoolikarjääriga samavõrdselt särada. Lisaks on quarterbacki sportlasteed varjutanud skandaalid isiklikus elus, mistõttu on arvamusliidrid nimetanud Manzieli suisa ülbeimaks jõnglaseks, kes kunagi NFLis mänginud.

Tänavu kevadel otsustas Browns Manzieli teenetest loobuda ning mängujuht on praegu vabaagent. Tõenäoliselt on tema profikarjääril kriips peal ja seda ilmestavad ka Manzieli käitumismaneerid – enda vormis hoidmise asemel lustib ta kuis jaksab. Alles suve algul laamendas mees väidetavalt ühes Hollywoodi häärberis ning kaevati selle omaniku poolt kohtusse. Madala profiili hoidmise asemel tabasid kõmupiltnikud Manzieli aga Mehhikos pidutsemas koos Playboy kaanestaari Daisy Leaga.